2024-03-28

5 thoughts on “Предизборна анкета на Еврочикаго: Отговорите на коалиция „Десните“

  1. Впечетлението от тази анкета и послание е следното. На всички въпроси в анкетата е отговорено правилно. Посланието е типично за всяка една политическа сила в България в момента. За мен тук няма индивидуално отношение а просто един протоколен отговор.

  2. „- Ще подобрим услугите на консулските служби, подпомагането на културните общности и ще намерим трайно решение на въпроса със здравните осигуровки.“

    Добре, че никой не е седнал да чака на Вас за разрешаване проблема със здравните осигуровки, един от най-добрите индикатори относно това доколко една политическа (кандидат-парламентарна) сила е от ефективна полза за живущите навън милион-два-и-нагоре днешни български граждани. Ако имате с какво да се похвалите в практически смисъл, споделете (с „да“ или „не“). 😀 Дори кампанирането на начините за откачане се отметна от самите БГ диаспори и техните медии, както и БГ медии. На Ваше място, ако позвоволите, при крайно символичния Ви пряк електорат поединично не бих отсвирвала дори 10 потенциални гласа отвън, а да не говорим, че най-големите евро-диаспори са на 100 евро по въздуха път от Вас за пряк interaction. Успех в неделя!

  3. Нетипичен и смел отговор на въпроса за ДПС.
    Отговорите с „да“ и „не“ щяха да спечелят , ако бяха развити. Но така пък имат предимството да са недвусмислени.

  4. Лила, вярно си забелязала, че пропуснахме да им зададем този въпрос за онлайн гласуването, но която партия мисли за българите в чужбина, би могла да спомене мнението си за интернет вота, отговаряйки на въпроса:
    2. Потенциалните избиратели извън страната надхвърлят 600 000 души. Какви конкретни ангажименти, които да отговорят на проблемите и очакванията на диаспората, можете да предложите?

  5. Моля под текста, който им е изпратен вече, добавете и жизненоважния въпрос за гласуването онлайн и КОГА ще го приемат – краен срок.
    Отговора могат да добавят най-отдолу към свободния текст на изявлението си.
    Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *