Home » Е-Списание

Маркетинг на българските културни събития в Чикаго

2011.04.08 Няма коментари
Spread the love

Преди една седмица в “Малък български дом” на адрес 9801 Lawrence, Schiller park – помещението на Българския център за културно наследство се проведе „Кръгла маса 2011“. Дискусията бе на тема “Маркетинг на българските културни събития в Чикаго“. На срещата присъстваха над 35 представители от осем организации с идеална цел, 4 училища, 3 църкви, 2 вестника и 3 уебсайта. Участниците обсъдиха възможностите за организиране на повече културни събития сред българската общност в Чикаго, взаимопомощта и популяризирането им.
Петранка Стаматова от Eurochicago.com предложи в началото на всяка година всички, които организарат събития да се събират, да съгласуват годишните си планове, за да няма застъпване и да могат взаимно да си помагат.
В календара на сайта Еврочикаго всеки може да публикува бъдещите си събития и да изпраща материали отразяващи провежадането им. Така те ще бъдат вкючени в бъдещото гласуване за “Събитие на годината в САЩ” и ще получат възможност да спечелят признание и дори награди. Вижте събитията на 2010 година тук – линк.

Снимка от събитието.

BGchicago

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.