Home » Е-Списание

Условия и изисквания на конкурса „Българско събитие на годината в САЩ’ 2010”

2011.02.03 6 коментара
Spread the love

Тук ще научите всички детайли около конкурса – какво е необходимо, за да участвате в него и какво е условието за получаване на наградите

BGeventUSmail

За да бъдете включени в жребия за наградата лаптоп Lenovo 15.6” HD LED, е необходимо да гласувате еднократно за някое от 10-те номинирани събития в специалната ни АНКЕТА, която се вижда на всяка страница на нашия уебсайт (търсете я малко надолу и по-вдясно от центъра – къде точно се намира, се вижда на Рисунка-1 от илюстраците ни в края).
Подробно за номинираните събития сме разказали тук (линк), но в анкетата за удобство те са изписани съкратено ето така (подредени са хронологично, според датата и месеца):

1. Трети март -Чикаго
2. Фестивали БАА 2010
3. Гала концерт 24 май
4. Випуск осмокласници
5. Изложба „Beyond B-s“
6. Н.Добрев TeenAwards
7. Концерти Ку-Ку Бенд
8. Алексиев -Auto Show
9. Антъни пее с Бочели
10.  Нови БГ училища

След като с копютърната мишка отбележите в анкетата избраното от вас събитие, потвърдете го, натискайки бутона под анкетата Vote (Гласувай).
Изпратете на специалния ни за целта имейл  [email protected] кратко съобщение за кое събитие гласувахте (в заглавието на имейла пишете номера на събитието–например “Za sabitie 5” ).
Условия за получаване на наградите:
Участието в конкурса е лично чрез имейл, в който освен име и фамилия трябва да посочите и телефон. Ако спечелите, за да получите наградата си, ще ви се обадим на посочения от вас телефон, за да ни съобщите адрес в САЩ, на който да ви я изпратим (ако сте жител на Чикаго ще ви я връчим лично). Ако не живеете в Америка ще трябва да можете да ни съобщите адрес на роднина или приятел тук, на който да я изпратим.
Напомняме ви: Моля не пишете в имейла до нас адреса си – име и телефон е достатъчно. Не забравяйте към телефона си да добавите код на държавата и код на населеното място (например – 00359-2-1234567 за нас ще означава, че участникът е от България, от София и е с тел. 1234567, ако е мобилен телефон то тогава се изписва например така –00359-887-123456). Същият имейл или телефон не може да се използва от друг участник. Друг член от семейството ви обаче може да участва с втора електронна поща и втори телефон.  Вижте по-долу в илюстрациите  Рисунка-2, на която е  показан имейл до нас.

Срокове и други уточнения:
Срокът за гласуване ще приключи в полунощ на 28 февруари 2011 година. Организаторите не носят вина за закъснения на електронната поща, неправилно попълнени телефони, или номера на събитията в заглавието и всички други не зависещи от тях причини. Не изпращат и наградите до България. Правото за получаване на наградата се прехвърля на следващия гласувал в списъка.
До националния празник 3 март 2011г. ще бъдат обработени гласовете, подготвени списъците, огласени резултатите от конкурса, а жребият ще бъде изтеглен най-късно 3 дни след това. Ако има разминаване между анкетата и подадените гласове по имейл, за достоверни ще се приемат гласовете в имейлите. Предварително съгласие за участие в жребия и евентуалното връчване на наградата (ако печелившият е от Чикаго) имаме от Лаура Чуканов – Мис Юта 2009, чието класиране сред най-красивите момичета в САЩ, нашите читатели определиха неофициално за българско събитие №1 за 2009-та.
Ако избраното от читателите събитие е отразено на страниците на Еврочикаго, авторът на материала също ще получи награда.
Всичките 10 номинирани събития ще бъдат отличени с грамоти.
Жури съставено от авторитетните ни медийни партньори също ще избере Събитие на годината, което ще бъде обявено заедно с резултатите от читателското гласуване.

Върнете се към основната страница на конкурса – линк.

– Примерни илюстрации –

Рисунка 1.

BGprimer01

Рисунка 2.

BGprimer02

.

6 коментара »

 • Rumen said:

  10. Нови БГ училища

 • Pesho said:

  Моля, освен да гласувате, не забравяйте да изпратите имейл на указаната по-горе електронна поща.

 • Stoyka MINEV said:

  Moyata klasatsiya:
  1. # 3 – 24 Mai
  2. # 1
  3. # 2

 • Красимира Зафирова said:

  1 Концерти Ку-Ку-бенд
  2 Гала концерт 24 май
  3 Фестивали БАА 2010

 • Г Х said:

  Пешо,
  интелегентните гласоподаватели са вече тук.
  Благодарим ти за усилията
  Ник

 • Georgi Pankin said:

  edin uikend v nevi pier da e posveten na Balgaria, a za 24maj den na Balgaria v Fiild

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.