2024-04-20

6 thoughts on “Екатерина Михайлова (ДСБ): В два парламента сме внасяли законопроект за електронно гласуване

  1. Не ми харесва отговора й на последния въпрос. Това показва разсъждения отпреди 50 години.

  2. Ма те са един ОТБОР бе уважаеми „?трибун?“, какво да обяснявам по вече. Заблудата е тотална, плод на недостатъчна информираност.

  3. трибуне, каквото и да е направил костов преди, сега боко много по-лошо може да го оплеска. дай по темата, а не приказвай само едно и също.

  4. Никакъв заговор не е имало срещу лицето Иван Костов, а по скоро алчността и лакомията им затри главата. Периода 1997-2001 год., в държавата бе проведен не бивал по мащабите си ПЛАДНЕШКИ ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ГРАБЕЖ!РМД-башибозука на починалия Ал.Божков и СОС черкезите на Антоан Николов подложиха държавата на грабеж непознат за България от датата на нейното създаване.Хиляди хора биваха изхвърляни на улицата за да се продадат предприятията на безценица по СХЕМА на определени другари и след това едни нарязани на скраб,други отдадени под наем за трупане на първоначален капитал.Правителството на корупцията,така народа бе кръстил кабинета СДС.Отвратени от тях това спомогна следващия мошеник дошъл от Мадрид царя да касира такъв огромен успех на парламентарните избори през 2001 година. Днес СДС е кауза пердута, от тях нищо не зависи и те са на политическото бунище. Тарикати като въпросната Екатерина този им е последният мандат да плюскат кюфтета и това е. Дребни тарикати натрупали с мошеничества богаства презряни от народа.

    София,16.08.2010г.

  5. Поздравления за отговора Ви за в 32-ри многомандатен избирателен район „чужбина“. Ако не беше заговорът срещу Иван Костов днес щяхме да имаме по-малко емигранти!
    Добра идея е да се сравнят отговорите на точно определени въпроси – така ще си лъсне, кой за какво се бори.

  6. 1 – Много ми хареса епитета, с който Ек. Михайлова описва държавната политика спрямо българските граждани, живущи зад граница – „отблъскваща“. Обикновено в тази връзка се използват евфемизми.

    2 – Още повече ми хареса десетте обещания, изредени под четвъртия въпрос. Имайки предвид бавнината, с която се реализират необходими и благоприятни, логически обосновани промени, и условието, че за тяхната реализация трябва да натискат НАЙ-ВЕЧЕ граждански организации, а не представители на политически сили, прогнозирам, че за сбъдване на горното ще трябват между 9 и 15 години. Всичко е много хубаво на приказки, но да си го кажем честно – тези неща НЕ касаят българските граждани, живущи в България, следователно не са приоритетни и за политическите сили, овластени в БГ, тоест – воля за промяна от тяхна страна – няма и, следователно, „двигател“ на тези промени – пак няма.

    3 – Не виждам отговор на петия въпрос на Eurochacago. Виждам само някакви приказки без особено отношение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *