2024-04-24

3 thoughts on “Решен ли е случаят „Томови-Каллмир“?

  1. Справедливостта изисква да отбележа, че вчера г-жа Мария Цанкова ни изпрати изпратен й същия ден отговор от Държавната агенция за закрила на детето, по случая с Мимми, Розита и Румен Каллмир. Този отговор от ДАЗД до президентството не съдържа почти нищо по-различно от отговора, който Външно министерство е пратило на г-н Лъчезар Тошев.

  2. Още редове из писмата на Марийка Томова до нашето издание, които пускам тук без коментар.

    „Случаят се отнася за една престъпна местно-общинска банда, за която идиотизирането на всички ни е единствения начин да замете старите си престъпления (по укриване на хелминтите, по вземане страната на расисткия терорист и преследвачката на децата ми съседката Г. Корлссон през далечната 2004 г., и по фалшивите си социални разследвания). Държавата им закриля всякакви престъпления и правна система на практика не съществува в Швеция, вярвате ли или не (мога да преведа свидетелства от други шведи, и техните впечатления съвпадат с моите).

    …Излишно е да обяснявам може би, че всичките ми лекарски документи за хелминтозната ни епидемия са грижливо пропускани от всичките им институции, въпреки че години наред ги изпращам в препоръчани пратки срещу обратна разписка. Хелминтозата не същестува в писанията на социалната служба и БЮП, ами „Марийка е хипохондрик“ и „Марийка я е страх от бактерии и вируси“. Това щеше да им е простено, ако не беше лично г-жа Рандрюп (Роузланд), която водеше разпитите ми, които по техника копират тази на персонала от Гуантанамо… (същата Роузлунд, която бе контактно лице на децата ми в Атенагоурден). Тя мен ме прекърши с този модел на разпити, след 2 денонощия бях развалина в Затворено отделение 67, а децата ми изкараха там колко… 5 месеца или повече. Герои са направо!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *