2024-03-28

2 thoughts on “Бизнес форум “Инвестирай в България” стартира в Азия

  1. През 1964 г. Южна Корея е една от най-бедните държави в Азия с брутен продукт на човек от населението многократно по-малък от този на България. След това до Олимпийските игри в Сеул през 1988 г. (за същото време, каквото е изминало от 10 ноември 1989 г. до днес) «Страната на утринната роса», както сами я наричат корейците, прави огромен скок в своето икономическо развитие. Сега Република Корея е сред най-развитите страни в света и е в групата на двайсетте Г-20.

    Каква е причината – там и тук – за ПРОСПЕРИТЕТА, респ. за ГЕНОЦИДА?

    Много просто:

    ГЕНОЦИДЪТ е останал вляво, т.е. на Север;

    ПРОСПЕРИТЕТЪТ е вървял надясно, т.е. на Юг.

    Трагедията на България е, че „лявото“ е фалшиво дясно, а „дясното“ е фалшиво ляво.

    Няма разделение, има прах в очите на оскотяло население.

    Идете, гласувайте, овластявайте „леви“ и „десни“ – и после ревете на рамената на човеците като Янко Н. Янков-Вельовски, когото отхвърлихте преди четвърт век…

    Никой няма да ви бъде виновен – само фалшивото ви самочувствие, че от „гласа“ ви зависи каквото и да е!

    Вместо да плачете за „избирателни права“ (активни, но предимно пасивни), обърнете гръб на урните и потърсете решение или по примера на Махатма Ганди, или според призива на абзац трети от Преамбюла на Всеобщата декларация на ООН за правата на човека!

    В противен случай сте избрали съдбата на лявото, т.е. на Севера, т.е. на ГЕНОЦИДА над себе си!

  2. Забравено допълнение към горното: България е една от страните в Европейския съюз с най-висок индекс на корупция в държавната администрация.Това стана ясно от изявление на еврокомисарят по въпросите на вътрешни работи Сесилия Малстрьом в Брюксел днес,6 март 2013.
    Според Сесилия Малстроьм „България просто не публикува данните за договорите и резултатите от търговете за държавни поръчки”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *