2024-04-18

3 thoughts on “Открито писмо на Едвин Сугарев до Сотир Цацаров

  1. ЗА ВИЗИТЕ НИ В САЩ:

    Неоспорим факт е, известен и на настоящия ни посланик Тихомир Стойчев***, че след приемането ни в Европейския съюз и след нашите жертви по време на съюзническите мисии в Ирак и Афганистан, наши дипломати, а по-късно и съответните министри и лично премиерът Станишев са били уведомени, че във връзка с временна поправка в американските закони, е възможно да бъде даден безвизов режим за гражданите от България.

    Поставени са ни и няколко условия, които са били решими при едни бъдещи преговори.

    Единственото, от което от американската администрация не са могли да отстъпят е, че българската държава трябва да започне да издава биометрични паспорти на гражданите си.

    А защо не бяха издадени такива паспорти, може да научите най-добре от сигнала на Едвин Сугарев до прокуратурата. Вижте горното писмо.

    Сугарев предявява искането, въз основа на действия и бездействия на Сергей Дмитриевич Станишев, които са накърнили националните интереси и са ощетили българските данъкоплатци с огромни суми, измерващи се с милиарди левове.

    „Не става дума за изключения и случайни прецеденти. Става дума и за корупционни практики, в които прозират интересите на членове и приближени до неговата партия лица, за външнополитически интереси на трети страни, които не съвпадат с българските, а също и за корупционни практики, свързани с интерес на негови близки“ – пише Едвин Сугарев.

    https://www.eurochicago.com/2017/09/izvodi/

  2. Бих искала да изкажа своята благодарност,за това,че има хорая като Вас, които с такъв труд и упоритост, продължавате да защитавате истината и почтеността. Надявам се да имат успех усилията Ви.

  3. нещо си огладнял много,сугарев,а нещо срещу бойко няма ли и за скритият милиард от цецо за енергетиката?малко ти дават,идиот,нещастен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *