2024-03-18

4 thoughts on “Кръст

  1. Кръста не е за Русия.
    Ще повторя неща. които всички знаят добре.
    Разпятието е за тези, които отричат други славяни да имат своят Кръст и да признават само други хора да ги управляват. И те са само в Кремъл.
    Така отново бъркат тези, които са седнали на трона, че Русия е там където не е.

    Някога руснаците имаха силата да махнат своите царе от чужбина.
    Но ги замениха с един обирач на парите на пощата в Кавказ. Той от Кремъл заколи достатъчно руснаци, за да не го бутнат. И заповяда всички да следват книгите на чужденците Маркс и Енгелс, въпреки, че и в Русия имаше умни хора. А германците направиха една подобна, но и различна версия и се скараха с руснаците и загинаха.

    След много време и реки от кръв, руснаците тръгнаха по пътя като всички останали държави. Но скоро след това сложиха накрая в Кремъл пак някой от мрачното минало. Той и групата около него не могат да мислят различно, каквото и да разказват, Това е което правят е съвсем ясно. То е добро за тази група, но надали е добро за Русия или най-важно за руския народ.
    Но и решението за самите руснаци е ясно. То може да дойде изненадващо и никой не знае кога.

    Историята не се повтаря, но ни учи, какво може да очакваме.
    Не случайно милиони напуснаха Украйна, защото помнят.

  2. Удивително, колко малко хора са свикнали да мислят?! Когато човек като д-р Виктор Хинов сподели свои мисли, те реагират като ужилени с клишета и шаблони, наложени от масмедиите! Езикът на омразата е обзел огромна част от човечеството и неприятното е, че тази част не осъзнава откъде идват бедите и! Хората са разделени тенденционно и всеки, който не мисли като теб, е твой враг! Тоталната деградация и унищожението на общочовешките ценности, които ни бяха наложени насила като „новото нормално“ наистина ще ни разпънат на кръста…!

  3. Никой никого не може да освободи от неразбиране и едноизмерно мислене.

  4. Творчеството на психично болните, дето чакат Путя да ги освободи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *