2024-04-27

1 thought on “Кои са дъщерите (и синовете) на Путин и защо той засилва охраната им?

  1. „Когато Кабаева се появи преди няколко дни публично, всички забелязаха огромната разлика във външния й вид. Тя видимо се е подлагала на козметични операции и според „Билд“ сега изглежда много по-добре, а според руския „Космопилтън“, тя явно използва услугите на пластичния хирург на Путин, тъй като двамата са започнали да си приличат.
    За това къде е живяла досега с четирите си деца се носеха слухове. Смята се, че обитава огромна вила с тежко въоръжена охрана в Швейцария. Вилата се намира в Лугано. Там тя е родила близнаците си през 2015 година.
    Първи за връзката на Кабаева с Путин съобщи вестник „Московский кореспондент“ през 2008 година. Малко след това вестникът бе закрит. Кремъл не отрече обаче написаното, но не го и потвърждава. На снимки в последно време се вижда и халка на пръста на Кабаева.
    Гимнастичката е родена 12 май 1983 година в Ташкент. Според разследвания на фонда на Навални тя разполага с огромно богатство. Множество руски олигарси са подарили на семейството на Кабаева имоти, пари и други ценни подаръци.
    Това е причина да се обсъжда вкарването й в списъка със санкционирани руснаци от САЩ. Според американски дипломати обаче засега Вашингтон се въздържал от тази мярка, защото Путин щял да реагира твърде агресивно, писа „Уолстрийт Джърнъл“. Американците смятали, че ако санкционират и Кабаева, това ще торпедира евентуални шансове за мирни преговори с Москва.
    От регистрите на имотите в Русия става ясно, че майката, сестрата и бабата на Кабаева притежават също луксозни къщи и апартаменти. Милиардерът Григорий Баевский приписал на сестрата на гимнастичката жилище от 228 кв. м в Москва. Баевский е известен като „имотният брокер на Путин“ и е дарявал апартаменти и на дъщерите му от първия брак.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *