Home » Авторски страници, Е-Списание, политика

Осман Октай пред Еврочикаго – за изборите, миналото и политическите предизвикателства на бъдещето

2021.07.06 3 коментара
Spread the love

Представяме Ви интервю с Осман Октай – български политик и политически анализатор, един от основателите на Движението за права и свободи (ДПС), дълги години заместник-председател на движението. Народен представител от Силистренски, Благоеврадски и Бургаски избирателни райони в 36-о, 37-о, 38-о, 39-о Народни събрания на Р България.

Основните въпроси в интервюто касаят честността на изборите у нас, става дума и за машинния вот, за възможностите за измами и контролиран вот, за феодализирането на вота, два документа за самоличност, с различни имена, на едни и същи лица, “мъртвите души”, гласуването на български избори в Р Турция и др. Политикът разказва и за миналото, и за това, пред което е изправена България в бъдеще.

Кликнете върху стрелката и чуйте телефонното ни интервю, публикувано и в подкаста на Еврочикаго (вж. линка долу):

https://anchor.fm/peters2/episodes/Interview-e1407er

.

3 коментара »

  • Andrey said:

    Да, интересно интервю. Тотална държава в държавата. Няма значение, кой си в малките села и градчета – щом ДйеПйеСье е казало – всички гласуват по един начин.

  • Марко said:

    Добре е човек да има добра памет и да не забравя кой го е докарал до тук, но винаги съм казвалм, че българинът е много прощаващ.

  • Milena Petkova Schtereva said:

    Блестящ коментар ! Задкулисието излиза на яве ! Разпространявам, за да дам гласност ! Дано повече хора си отворят очите за манипулациите , за да се организираме като народ, който да отстоява правата си !!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.