2024-03-18

1 thought on “Как статуквото печели избори? Има ли спасение от изборни измами?

  1. Интервю на Петър Волгин с Димитър Недков в предаването „Политически НЕкоректно“ь

    „Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на задкулисието. Няма по-тайни общества от системните политически партии, които знаем, че сключват пакетни сделки за съдбата на целия Европейски съюз, и то на тъмно. България не е встрани от целия този процес. Всичко, което наблюдаваме през този прословут български преход, се е случвало скрито и е довело до голямото компрометиране на т.нар. демокрация“. Това каза пред БНР писателят Димитър Недков, масон, работил в „Мултигруп“.

    По думите му ролята на корпорации и бизнес сдружения е отминало:

    „След идването на гражданина Сакскобургготски единственият бизнес, който остана в България, е властта. Това е единственият бизнес, който чрез усвояване на публичните средства усвоява печалби. Публичните средства в България се разпределят между не повече от 50 човека. В България не се случи истински бизнес, всички бизнесмени са със статута на еднолични търговци“.

    В предаването „Политически НЕкоректно“ Недков допълни:

    „Нашият провалил се български преход роди елит, който произтича и се самовъзпроизвежда чрез обслужването на чуждоземни глобални интереси. Големите началници на тези инженерни проекти родиха проекта „Бойко Борисов“, проектът „ГЕРБ“ е заченат извън България, за да свърши определени задачи… Българският политически пейзаж не е същият. Накъде ще вървим, как, трудно е да се отгатне. И то в една изключително сложна глобална обстановка“.

    Според писателя ние сме изгубили целостта на нацията си – имаме България тук и прокудената в целия свят България.

    „Загубихме най-важния за една нация суверенитет – образователния… В момента в света тече ментална война, войната за контрола върху съзнанието на народите… Новият код на България е в младото поколение, което все още не е покварено от политическите нрави“.

    Интервюто с Димитър Недков можете да чуете в звуковия файл.
    https://stream.bnr.bg/storage/Horizont/Actualni_2021/05/0105Nedkov.mp3

    .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *