2024-03-29

2 thoughts on “Отворено писмо до манастирите и монасите в Света Гора / Open Letter to the Monasteries and Мonks in Mount Athos

  1. Църквата „Св. Иван Рилски“ може да бъде изгубена за българската общност в Чикаго, поради натрупани дългове към банки, които не са от времето на сегашното настоятелство. А този български храм е към Православната църква в Америка. Важното е храмът да бъде спасен, да не стане просто една сграда, която да бъде иззета, а това може и да не се случи.

  2. Мите, спешно ти трябва екзорсист!Ти не си само с психични отклонения, а си обладан. – По време на Велики пости да пускаш пореден бълвоч. Още повече, че нито отец Валентин , нито Владиката ще го прочетат.А монасите от Света Гора пък, хич.Само Сатаната те ръчка…
    Като развалена грамофонна плоча повтаряш едни и същи глупости, без доказателства.Нервираш се,че отеца получава пенсия. Не е незаконно да се получава пенсия и това не го определяш ти – кой да получава и колко.Също така от години разправяте,че е „низвергнат“,но никой и никога не публикува документ по този въпрос.Още по – смешен си, когато плюеш срещу самолет – срещу Владиката Александър.Сигурно изобщо не подозира за слюноотделянето ти, камо ли пък да го стига.

    Само силно заблудени хорица ти вярват, защото си лицемер.

    Ще чакам с интерес да пуснеш отговор от монасите…

    Не,че не съм те питал, ама пак да те попитам: Мите, защо отеца не е в затвора при условие ,че е „обрал банки“, както твърдиш ти.В САЩ няма ли Правосъдие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *