Home » Авторски страници, българи зад граница

Информационна кампания за кандидатстване в БГ университети

2021.03.09 Няма коментари
Spread the love

.

Българско училище „Родна стряха“ – Кипър (Βουλγαρικό σχολείο „Πατρογονική εστία“), със съдействието на университети в България, организира на 21 март т.г., неделя, от 11:00 ч. до 18:00 ч. местно време, онлайн информационна кампания за кандидатстване на сънародници зад граница в тези университети.

„Уважаеми кандидат-студенти, тази онлайн среща с български университети се организира с цел да даде изчерпателна информация за специалностите, които предлагат те, основните документи, които са необходими при кандидатстване за бакалавърски и магистърски програми, както и да се запознаете с възможностите, които предлагат във връзка с подаването на документи за кандидатстване от чужбина.“ – пишат организиторите на кампанията.

В създаденото за нея събитие във Фейсбук те ще публикуват линкове и информация за всички университети, които ще вземат участие. Желаещите да се включат в кампанията могат да се отбележат там.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.