2024-04-18

4 thoughts on “Анкета: Честни и прозрачни ли са изборите в България?

  1. Ние сме група будни Българи, които желаят промяна на политическия модел с нов вид ефективно, духовно народно управление.

    Ние, група български граждани, водени от искрената си любов към нашата Родина, се събрахме тази година август месец в град Пловдив, за да обявим създаването на народно движение „Сърцето на България”. Движението не е регистрирано по закона за партиите и никога няма да го стори.

    Целта и мисията на това движение е да представи модел на реално, действащо народно самоуправление, с което да опровергаем схващането на властимащите и власт търсещите, че народът не е способен сам да определя съдбата си.

    Това е модел за промяна на живота ни, чрез народно единение и надрастване на нашите пристрастия. Модел на спасение, чрез пробуждане и осъзнаване на вътрешната ни градивна сила.

    Това е модел за промяна на света.

    Повече прочетете в сайта ни https://snabg.org/

    Представяне на Проект за Новозаветна Конституция на народното управление в България, създадена на основите на природните закони, общочовешките принципи за морал и духовни ценности…. https://youtu.be/m9hftVF7Pt8

    Помогни на движението като коментираш и допринасяш към проекта чрез Google Docs….https://bit.ly/321atCu

  2. ВСИЧКИ ПАЗЯТ ПРЕДНАТА ПОРТА НА ИЗБОРИТЕ /ЦЕНТРАЛНАТА/ А ЗАДНАТА ПОРТА НИКОЙ +ОЩЕ 100 ПРИЧИНИ

  3. Много точно казано, Николинка!

  4. Това, което се случва по време на избори в България, е отвратително! Управниците най-нагло заявяват, че както и да гласуваме, важно е кой брои гласовете накрая. Затова милиони сънародници не гласуват. Малък е и процентът на емигрантите, които имат възможност да участват в изборите. Това не е справедливо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *