Home » Авторски страници

Коледна благотворителна кампания на Карин дом

2020.11.17 Няма коментари
Spread the love

Коледа отново наближава с дъх на канела, усмивки и желана прегръдка. Повече от всякога интернет и онлайн общуването е част от ежедневието ни и повече от всякога ни липсва близостта. Изпратете от картичките на Карин дом – Варна и направете Коледа още по-емоционална и запомняща се!

Вече сме готови и с нашите нови предложения – картички и календари за 2021 г.! Вижте пълната информация и нашите предложения тази година ТУК.

Коледа във Вашия офис:

Можем да предоставим наличности от картички и календари, както и наша дарителска кутия на място във Вашия офис. Така служителите ще могат да изберат спокойно, а работната атмосфера да стане по-празнична.

Цени на картичките и календари:

– Цена на една картичка (10×15 см, в комплект с пощенски плик): 2.00 лв./бр. При закупуване на над 500 картички – цена на една картичка – 1.50 лв./бр.

– Цена на настолен календар (пирамидка; размер 22/15 см) – 6.00 лв.

– Цена на арт-календар с пейзажи (размер 10/15 см) с мини статив – 10 лв.

– Цена на “Оцвети и подари” – комплект 5 бр. различни картички (15/15 см) за оцветяване + 5 бр. пликове, опаковани с бандерол и панделка – 10 лв.

* За направените поръчки, Карин дом може да издаде фактура или договор за дарение.

Благотворителната Коледна кампания на Карин дом се стреми да осигури средства за закупуване на специализирано оборудване и обзавеждане за новия терапевтичен център, който Карин дом изгражда във Варна.

Вижте повече за новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом

Кампанията ни можете да споделите от Фейсбук

Надявам се предложенията ни да Ви харесат!

 

Карин дом

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.