Home » Авторски страници

Световен съюз на лекарите – Берлин, 10.10.2020 г.

2020.10.21 Един коментар
Spread the love

Снимка: Скрийншот от видео, качено във Фейсбук

Изявления на представители на организацията “Световен съюз на лекарите” (World Doctors Alliance) за Covid-19, PCR-тестовете (които според тях в голям процент са фалшиво позитивни или фалшиво негативни), статистически данни за починали и заразени, и др. Лекари и учени от различни страни са се събрали заедно в Берлин, Германия, на 10 октомври т.г.

Какви са техните становища по темата – вижте във видеото. (Каквито и възможни възражения или съмнения да има относно тези становища, свободата на словото предполага да могат да се чуят всички гласове. Още повече, че става въпрос за тема, която касае на практика цялото човечество.)

——————————————

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ликове към сайта на организацията:

https://acu2020.org/
https://acu2020.org/2020/10/

Видео в You Tube от същото събитие:

.

One Comment »

 • Петър said:

  Текстът на видеото: “Световен съюз на Лекарите” Берлин 10.10.2020

  “Аз съм от Холандия и искам да заявя, че ние нямаме медицинска “пандемия” или “епидмия”. Също заявяваме, че Ковид19 не трябва да бъде в повече в листа “А” защото сега знаем, че е обикновен грипен вирус, а обикновеният грипен вирус не влиза в листа “А”. Затова започваме съдебен процес в Холандия заедно с много лекари и медицински сестри, 87000 медицински седтри, които не искаме ваксината, която се подготвя за нас.
  Искам да заявя, че щом няма пандемия, се чудя защо децата ни са на училище с маски. Имаме абсолютни конституционни права и те не могат да бъдат нарушавани по каквато и да е медицинска причина.
  Няма нужда от паника също и в медицинската практика. Паниката бива създавана от фалшиво-позитивните ПСР тестове. 89 до 94 % от тези ПСР тестове са фалшиво-позитивни. Те не свидетелстват за Ковид-19, като съответно останалите са фалшиво-негативни. Трябва да започнем да гледаме клиничната картина.
  Лекарите трябва да спрат да гледат тези тестове, това е много важно. Да се върнем към клиничната картина и фактите.
  В Холандия пресата и медиите публикуват новината, че ПСР тестът не е коректен и аз много се радвам. Има надежда!”
  “Излезнаха статитически данни, че до април 2020 г. смъртните случаи в Ирландия са 0. Това са официалните статистики от CSO (Central Statistics Office), първият смъртен случай беше през април.
  За цялата 2020 г. до този момент имаме 98 смъртни случая от 5 милиона. В Ирландия 30 000 души умират всяка година, 10 000 от сърдечни заболявания, 10 000 от ракови заболявания, 98-те случая са можели да бъдат предотвратени с превенция и лечение. Сега виждаме, че вероятно ще има хиляди смъртни случаи
  в Ирландия от ракови и сърдечно-съдови заболявания. В общественото здравеопазване ако въвеждаш политика,
  носеща повече вреда отколкото полза, тя трябва да бъде спряна и ние като хора на науката и лекари заявяваме, че карантината и затварянето причиняват повече вреда отколкото добро. Ако политиците, регулаторите и тези, които пишат тези насоки, работят в интерес на хората от своите страни, те трябва да спрат затварянията, да спрат социалното дистанциране и маските, карантините и да върнат страните ни към нормалното.”
  “86 % от случаите на позитивен тест нямат абсолютно никакви симптоми. Това са нормални здрави хора. Нямаме каквато и да е причина да продъчжаваме със затваряния и карантини.”

  Тук са линковете, откъдето може да се следи какво прави този комитет:
  https://acu2020.org/
  https://acu2020.org/2020/10/
  https://www.youtube.com/watch?v=dVZQCsvPvsM&feature=youtu.be

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.