Home » Авторски страници, българи зад граница

24 май. Филм за Босилеградското краище

2020.05.24 Няма коментари
Spread the love

Скъпи приятели,

На 24 май Българите от цял свят със заслужена гордост и достойнство почитат по традиция Кирило-Методиевото дело, което по своята величина е постижение на една от най-значимите християнски и социални  ценности – свобода и чистотата на човешкия дух.

Това е поводът да Ви представим един проект на децата от Босилеград, организирани в “Олимпийски клуб Босилеград”, показващ силата и достойнството на личностите, оставили своя отпечатък и неизмерим принос за Босилеградското краище.

Направихме този филм, за да отбележим 24 май в Босилеград, тъй като обичайното тържество, което КИЦ „Босилеград”, Столична община и Олимпийски клуб – Босилеград организираха в с. Извор, няма да може да се проведе, поради извънредните мерки за защита от пандемията с Ковид-19. (Бел. ред.: Филмът може да се види ТУК.)

ЧЕСТИТ 24 МАЙ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА И НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ!

 

Желко Насев

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.