2024-03-18

3 thoughts on “За пандемията и за след нея. Рецепта срещу COVID-19

  1. Публикуваме речта от филма „Великият диктатор” (оригинално название на английски език „The Great Dictator”) – пародийна сатира на Адолф Хитлер и на немския националсоциализъм. Филмът излиза по екраните през 1940 година, премиерата му се състои на 15 май 1940 г. в Ню Йорк. Режисьор на филма е Чарли Чаплин, който също така е автор на сценария, съавтор на музиката и изпълнител на двете главни роли:

    „Съжалявам, но не искам да бъда император. Това не е моя работа. Не искам да управлявам, нито да завладявам някого.

    Искам, ако е възможно, да помогна на всички: евреи, неевреи, черни, бели. Ние всички искаме да си помагаме взаимно. Такива сме хората. Искаме да живеем един до друг щастливи, а не в нищета. Не искаме да се мразим помежду си.

    На този свят има място за всеки и земята е достатъчно богата, за да осигури прехрана за всички. Животът може да бъде свободен и красив, но ние загубихме пътя.

    Алчността отрови душите на хората, тя изпълни света с омраза, накара ни да маршируваме към мизерия и кръвопролитие.

    Израстваме бързо, но се затваряме в себе си. Голямото изобилие ни остави незадоволени. Знанието ни направи цинични, умовете ни – груби и жестоки.

    Мислим твърде много, а чувстваме твърде малко. Повече от машините ние имаме нужда от човечност, повече от хитрост ние имаме нужда от доброта и нежност.

    Без тези неща животът ни ще бъде жесток и ние сме изгубени.

    Самолетът и радиото ни сближиха още повече. Самата природа на тези изобретения крещи за добротата в човека, крещи за световно братство, за обединение на всички ни.

    Дори в този момент гласът ми достига до милиони хора по света – милиони отчаяни мъже, жени и малки деца – жертви на система, която превръща хората в мъчители и ги заставя да оставят зад решетките невинните.

    За тези, които ме чуват – Не се отчайвате!

    Мизерията, която е надвиснала над нас, не е нищо повече от сянка на алчността, на язвителността на хора, които се боят от човешкия прогрес.

    Омразата на хората ще отмине, а диктаторите ще умрат и властта, която са отнели от хората, ще се върне отново при тях.И докато хората умират за нея, свободата никога няма да изчезне.

    Charl Chap 2

    Войници, не се оставяйте да ви водят хора, които ви презират и поробват, които контролират живота ви и ви казват какво да правите, какво да мислите и какво да чувствате!

    Които ви строяват, определят храната ви, държат се с вас, сякаш сте добитък и ви използват за пушечно месо.

    Не се поддавайте на тези неестествени хора, на тези хора-машини с ум на машини и сърца на машини!

    Вие не сте машини! Вие не сте добитък! Вие сте хора! Вие носите любовта към хората в сърцата си.

    Вие не мразите – само необичаните мразят. Необичаните и неестествените.

    Войници, не воювайте за робство! Борете се за свобода! В 17-та глава от Евангелието на свети Лука е написано: „царството божие е вътре в човека” – не в един, не в група хора – а във всички хора! В теб!

    Вие, хората, притежавате силата – силата да създавате машини. Силата да създавате щастие!

    Вие, хората, притежавате силата да направите живота свободен и красив, да направите този живот едно чудесно приключение.

    И тогава, в името на демокрацията, нека използваме тази сила!

    Нека се обединим!

    Нека се борим за един нов свят, за почтен свят, който ще даде на хората шанс да работят, ще ни даде бъдеще, старост и сигурност.

    Обещавайки ви тези неща зли хора идват на власт. Но те лъжат! Те не изпълняват обещанията си и никога няма да го направят!

    Диктаторите освобождават себе си, но поробват хората.

    Нека се борим, за да изпълним тези обещания! Нека се борим, за да освободим света! Да премахнем националните бариери, да унищожим алчността, омразата и нетолерантността.

    Нека се борим за един свят на разума, свят, в който науката и прогресът ще донесат щастие на всички хора.

    Войници, в името на демокрацията, нека се обединим!”

  2. “ Всеки вирус е ниско вибрационно образувание със затворена структура на електромагнитната верига с резонансна честота приблизително 5,5 Hz-14,5 Hz. Не е активен в по-високите диапазони, но вирусът умира в диапазона 25,5 Hz и по-висок. За човека, живеещ с висока вибрация, тоест духовен, той не е по-опасен от острите респираторни инфекции, защото тялото на здравия, духовен човек „вибрира“ в по-висок диапазон и само понякога, поради различни причини, се наблюдават в По – ниски вибрации. Причините за това могат да бъдат различни нарушения на енергийния баланс (умора, емоционално изтощение, хипотермия, хронични заболявания, нервно напрежение и др. )
    Вирусът в природата, извън тялото, не е устойчив, тъй като общият среден честотен резонанс на Земята днес е 27,4 Hz, но има места, където тази честота е намалена, т.е. естествено или изкуствено създадени геопатогенни зони (болници, затвори, електропроводи, метро и обществени електрически превозни средства и др. търговски молове, офиси, ресторанти за пиене и др. ), където вибрациите са под 20 Hz.
    За всички нисковибрационни същества всеки вирус е опасен
    Вибрирай високо!
    • Мъката дава вибрации – от 0,1 до 2 Hz;
    • страх – от 0,2 до 2,2 Hz;
    • негодувание-0,6 до 3,3 Hz;
    • дразнене-0,9 до 3,8 Hz;
    • смущения – от 0,6 до 1,9 Hz;
    • нрав-0,9 Hz;
    • ярост-0,5 Hz;
    • Гняв-1,4 Hz;
    • Гордост-0,8 Hz;
    • Гордост (мания за величие)-3.1 Hz;
    • пренебрегване-1,5 Hz;
    • превъзходство-1.9 Hz;
    • щедрост-95 Hz;
    • Благодарност (Благодаря! )- 45 Hz;
    • сърдечна благодарност – от 140 Hz и отгоре;
    • чувство за единство с други хора-144 Hz и отгоре;
    • състрадание – от 150 Hz и отгоре (а жалко е само 3 Hz);
    • любов (когато човек разбира, че любовта е добро, светло чувство и голяма сила, но все още не се е научил да обича със сърцето си) вибрация-50 Hz;
    • любовта, която човек поражда със сърцето си за всички хора без изключение и към всички живи същества – от 150 Hz и отгоре;
    • безусловна, жертвена, вселенска любов – от 205 Hz и отгоре
    В продължение на хилядолетия честотата на вибрацията (тоест колебания в секунда) на нашата планета е била 7,6 Hz. Физиците го наричат честота на Шуман. Учените често проверяват приборите си с нея. Човек се чувствал комфортно в тези условия, тъй като честотата на вибрация на енергийното му поле имаше същите параметри-7,6-7,8 Hz.
    Честотата на Шуман обаче наскоро започна рязко да се увеличава. Следваме динамиката: 1995 януари-7,80 Hz, 2000 януари-9,30 Hz, 2007 януари 9,80 Hz, 2012 януари 11,10 Hz, 2013 януари – 13,74 Hz, 2014 януари 14,86 Hz февруари 2014-14,99 Hz; 2014 март 15,07 Hz; 2014 април 15,15 Hz. Дори да погледнем ситуацията от гледна точка на науката, става ясно, че човек, който не повишава вибрацията си, скоро ще напусне земния план по един или друг начин и нито високите постове, нито натрупаният капитал ще му помогнат. Можете да повишите вибрацията си, като работите със себе си.
    Правете любимите си неща, отпуснете се и бъдете радостни!!!!

  3. Би-би-си удалось поговорить с главным врачом Городской клинической больницы №40 Денисом Проценко – в его больницу в Коммунарке везут почти всех московских пациентов с подозрением на Covid-19.

    .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *