3 коментара

 1. Mariana
  2019-10-25

  Уважаема г-жо Бончева, няма нищо платено в тази публикация.
  Хубаво е това, което пишете, че г-н Ревански е дарител, че осигурява работни места и пр. Надявам се, че средствата, с които разполага, и бизнесът му не са свързани с партия, към която той официално не принадлежи (както пише Faktor.bg).

  Отговор

 2. Дияна Бончева
  2019-10-25

  Хванали сте оттук-оттам фалшивите новини. Не познавате човека, а коментирате. Ревански е този, който се опита да изведе на предни позиции гражданското участие в управлението на Ямбол още преди години като опита да организира референдуми по различни въпроси. Той е и този, който не напразно получи наградата на фондация “Енчо Керязов” за най-щедър дарител, защото десетилетия с лични средства и труд подпомага спортни клубове, талантите, които ни прославят. Помагал е и на редица хора в затруднения. Създаде и поддържа над 100 работни места в ямболска област.
  Преди да плюете по някого, поразровете се малко, попитайте хората, които го познават лично. Това, което сте написали е по платените компромати на негов опонент, чиято слава в Ямбол е свързана с милиони кредити за общината, с редица съдебни дела за злоупотреби, с множество провалени проекти. Мога да ви предоставя и документи за твърденията си.

  Отговор

  • Георги
   2019-11-05

   Уважаема госпожо Бончева, нали на вас ви плащаше Ревански? Нали вие бяхте в инициативния комитет за спиране на строителството на депото, нали гражданите на Ямбол на вас трябва да са “благодарни”, че с вашите старания плащахме години глоби на ЕС. Да не ви припомням и за вестника който присвоихте по най-подъл начин от човека, който ви даде хляба… лека му пръст на Димов. Повече няма какво да ви се каже…

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
mobile desktop