2024-03-19

2 thoughts on “Обръщение към русофилите в България

  1. Радулов има спарен мозък, след като не разбира шегаджийското предложение на Стаматов. Най-добре да не се изказва публично.

  2. Абсолютно манипулативно е да се спекулира н нэ’кви си „многовековните си връзки с Русия“. Спекулация е и , че „пусофили“ е много популярно сред българите движение – това е център за дезинформация , fake-ове , пропаганда в интерес на кремъл и за влияние над Населението – нищо повече… Истинския българин , образования и информирания никога не би бил русофил защото целта на такова движение е да издигне националното предателство в идеал. Ако не броим енергийния шантаж, пазен като зеницата на имперското им око в България, Русия няма никакво друго влияние тук, освен собствената интерпретация на историята, източник на истерията да бъде обявяван за враг всеки, който си позволява да я обори. Жалките опити на руски коментатори и политици да призовават България да бъде наказана чрез намаляване на потока руски туристи са или плод на явно неразбиране доколкото това е смешна претенция за поставяне на българската икономика на колене, или ( по-скоро) е отглас от традиционната надменност, плод на вековната убеденост, че без руснаците България тутакси ще загине ( нещо като онзи акт на оттегляне на руските офицери от младата българска армия през 1885 г.).
    На имперските чиновници и обслужващия ги персонал у нас ясно трябва да бъде казано: да, историята трябва да бъде пренаписана в частта, в която тя мами относно руската “ освободителна роля” , вплетена насила в нея. Налага се, за да се се отнеме лъжата като основен инструмент на руските имперски претенции за окончателност на акта на подчиняване на българските умове чрез съзнателното им заблуждение по безумно нагъл начин. Равноправни отношения с лъжците не може да има. Така , че НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТИЯ ИДИОТИИ – ИМАМЕ СИ ДРУГИ РАБОТИ ЗА ВЪРШЕНЕ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *