2023-09-26

16 thoughts on “В подкрепа на Асен Йорданов и Биволъ

 1. Бивол е официално обявен сред един от всички,обвинени в заговор за преврат, както и Боец, впрочем.При вас как е положението?

 2. Биволъ и ПИК са две съвършено различни медии, както и синовете, които правят тези медии, са много различни. Не омърсявайте Биволъ чрез сравнения с ПИК.

 3. Двама братя синове на доносника на държавна сигурнсот Недялко Йорданов дърпат конците на политиците.Това доказват събитията от последните две седмици – в медиите Бивол и ПИК.

  Какви ли нещастници са тези „политици“, които позволяват да ги правят на маймуни?

  От една страна Бивол е финансиран от Прокопиев, а ПИК от уж конкурента – Пеевски.Браво на тези момчета, добре са си оплели кошницата.А мишоците нека ръкопляскат.

 4. Не, г-н Давид,

  Българинът НЕ Е просил, никога!

  Вие ПРОСИТЕ съдействие/освен ако не е полит-ирония/ от Борисов: унизително и за Вас и за основателя на БИВОЛЪ! Всъщност не вярвам ТОЙ със своя новаторски живец да може да проси!!

  До Създателя на БИВОЛЪ:
  – Голямо БЪЛГАРСКО БЛАГОДАРЯ за идеята на БИВОЛЪ и осъществяването и в работна площадка за благото на БЪЛГАРИТЕ!

  – Успешен ли е ПРОЕКТът? Раздвижил ли е мъртвите води? ПОЛЕЗЕН ли е за БЪЛГАРИТЕ?
  „ДА“ е отговорът от всеки човек със живо съзнание

  – Унизителни примитивни игри на БГ администрация мъчат него и семейството му. Грозно, но не е неочаквано- Градацията ПОСРЕДСТВЕНОСТ,
  ЗАВИСТ,
  ОМРАЗА,
  ОТМЪСТИТЕЛНОСТ е на човешко ниво. На политическо Българско е сигурно разклонена.

  – Не вярвам, че ТОЗИ българин ще напусне собствената си, успешно изградена лодка-
  – Освен ако „Уморените коне…..“, но не- това не важи за БЪЛГАРИТЕ!!!

  Здраве и успех!
  Ели

 5. Бе, много загрижени хоа за този…Защо обаче никой не пита кой открадна парите от пенсионните фондове та пенсионерите сега мизеруват.Хасан Адемов сега шикалкави и за втората пенсия. Отново готвят тесла.
  Хората нямат храна, а те взели да държат за шлифера някой си.
  Няма да е първият който ще напусне България . Нали и вие сте я напуснали.Старите и болните, излъганите нямат алтернатива на живот.Кретат като плъхове и си чакат умирачката.

 6. Така е защото Бойко иска да е като своя идол- ТОДОР ЖИВКОВ
  да коли и беси с едно обаждане и с една негова дума.

 7. Мъка ми е много ми е мъчно,дано не е истина!

 8. Волтер: -Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик — никога. -Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш. -За да разбереш кой те управлява, виж кой ти е забранил да го критикуваш.

 9. Последната независима медия. Да я махат и нея и да се приключва с изземването на инициативата. То аман от сеираджии по форумите – вместо да излязат на масов протест, да заличат БСП, ДПС и ГЕРБ и да прогонят калинките им от държавата същевременно предлагайки реална независима алтернатива, те само споделят новинки и оригинални подигравчици и си мислят че с хартийка пред урната ще преборят агресивната мафия от милиардери имаща пълната власт десетилетия. Наивни роби!

 10. Като се обади за Мишо Бирата… и след седмица човека получи инфаркт…

 11. Не си от най прозорливите май? Да не кажа тъп…

 12. много си прост.. един човек казва в държавата какво ще става … и мачка, и беси и коли … ти си олигофрен ако не си го разбрал.

 13. Авторът на текста винаги е живял, учил и работил само в България, Васил. Този факт е достатъчен, за отговор на останалите ваши въпроси. Друг път се информирайте поне от Гугъл, за да не изглеждат смешни опорките. Дерзайте!

 14. До автора на статията – Вие познавате ли Асен Недялков Йорданов лично? От колко време го познавате? Колко време сте били близо до него в качеството си на приятел?
  От кога не живеете в България?
  Ето тези въпроси са много съществени, за да бъде взето под внимание всичко горепосочено. Ако лично не познавате човека, не сте комуникирали лице в лице с него и то за достатъчно дълго време (година, две …), това което сте написали е пълен кьорфишек.
  Горкия Асен, държавата го репресирала. И какво общо имат данъчните проверки с Бойко Борисов? А бе хора слезте на земята – не всичко на тоя свят се върти около личността на Бойко Борисов, пък ако ще и да е министър председател на България. Също както и не целия бизнес в страната е на Пеевски или на Маргините.
  Държавната машина е толкова сложна, че „един бандит“, „прочел през живота си само романа ВИНЕТУ“, няма как да има компетенцията и възможностите да я управлява сам. А пък ако все пак успява – дали е прочел само тази книга в живота си?
  Та ако си толкова чист, какъвто иска да изкара Асен – да заведе дела срещу държавата – доста наглеци го направиха и за съжаление успяха да я осъдят. Че то разследващ журналист не хапка за всяка уста – или до сега татко успяваше да го отърве някак, пък сега не успява?
  Вие господине там в Чикаго явно сте доста далеч от сурова Българска действителност щом сте тръгнали да се жалвате за човек като Асен Недялков Йорданов

 15. Привет за не може ли някой в чужбина да купя Бивол за $1?
  Нали няма да има кой да хванат и да му правят ревизии?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *