2024-03-18

3 thoughts on “Големият фейк Български избори. Решете сами дали да участвате…

  1. Доказателство, че вотът зад граница в настоящите условия е фейк, са резултатите от там:
    24084 са гласувалите за партии, 654 (2.6%) са задраскали квадратчето „Не подкрепям никого“ и неизвестна бройка невалидни бюлетини.
    За вкарване на един евродепутат в ЕП са необходими над 100,000 гласа. Те. всичките да бяха гласували единодушно, даже четвърт не бихме вкарали ние зад граница.

    И още размисли след вота:
    https://www.eurochicago.com/2019/05/sled-evrovota/

  2. Ще си позволя да цитирам Петър Кърджилов, бивш пиар на столичния район „Младост“, както и на Българската академия на науките (който наскоро бе привлечен като обвиняем и му бе връчено постановление в Специализирания наказателен съд само заради негови думи, изречени по адрес на прокуратурата в деня, когато Десислава Иванчева и Биляна Петрова бяха осъдени на 20 и на 15 години затвор):

    „Със сигурност ме очаква присъда. Присъда за свободно изразено и документално обосновано мнение. Никой няма да отрази това, с изключение на Фрог нюз и още няколко приятелски медии. Затова ви моля да гласувате в неделя. Или за независимия кандидат Десислава Иванчева, или за обединението “Демократична България”, или за другите независими. Подкрепата ви за тях ще е подкрепа и за мен.“

    https://www.eurochicago.com/2019/05/petar-k/

    И аз смятам, че гласуването утре има смисъл, ако се подкрепят такива кандидати.

  3. Гласувайте, легитимирайте статуквото – трябват ни още европейски пари!

    Магистрала „Струма“ е златната кокошка на българските строители. Получиха пари за нея по предприсъединителните фондове за да има бърз достъп за олимпиадата в Гърция през 2004. Построиха обаче само частта от София през Люлин планина, която се срути вече на два пъти, и така и невъведената в експоатация част до Долна Диканя. После получиха пари за цялата оставаща магистрала във финансовия период 2007-2013. Но оправдавайки се със сложната екологична систуация през Кресна успяха да усвоят цялата сума, оставайки без финаниране отсечката Благоевград до Сандански. През финансовият период 2013 – 2020 поискаха и получиха пари за два тунела с магистрални параметри през Кресна, Но решиха вместо тунел да минат с един двулентов път. Днес разбирам, че парите няма да стигнат и за него и той остава за финансовият период 2020-2027г., Убеден съм, че през 2025 година ще се окаже, че е толкова сложн ситуацията от Стара Кресна до Кресна, че ще са наеобходими още половин милиард и ще го отложат за финансовия период 2027 до 2034, че кой иска да си убие златната кокошка дето му снася милиарди? Кой иска да се обзаложим? (T.Belev)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *