Home » Авторски страници

Правосъдие по български: НАП запорира сметките на вносителя на сигнали за апартаментите на Цветанов

2019.03.23 10 коментара

От Националната агенция за приходите са запорирали сметките на председателя на Гражданско движение “БОЕЦ” Георги Георгиев. Това се случва дни след като “БОЕЦ” са внесли сигнали до Прокуратурата, КПКОНПИ и ДАНС, за апартаментите на Цветан Цветанов, които сигнали са подписани лично от Георги Георгиев. Ето какво пише по този повод г-н Георгиев:

Снимки: Георги Георгиев

“НАП ми запорират сметките и заплашват, че имат “намерение да изземем и продадем ваши движими и недвижими вещи”. ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е СТРАХ?

ПРЕДИ два дни БОЕЦ внесохме сигналите за апартаментите на Цветанов до прокуратурата, КПКОНПИ и ДАНС, подписани лично от мен. Вчера “БОЕЦ” обявихме, че до дни ще огласим документи във връзка с катастрофата край Своге, които ще разкрият ужасяващата картина на престъпни действия и бездействие, довели до трагедията, като ще разобличим лъжите на управляващите и ще уличим конкретни лица от най-високото управленско ниво в държавата, като отговорни за случилото се. Това е скандал, който би струвал оставката на всяко едно правителство.

И свинете квичат и отвръщат на удара! Поредният запор за последните няколко години. Запорират, заради задължения за 2800 лева. НЕ! Запорират, защото ги е страх и се опитват да ни смачкат! И ЗАЩО, ИДИОТИ СТРАХЛИВИ, ГО ПРАВИТЕ? Не можете да ме спрете, това не работи, не разбрахте ли? Минахме през целият ченгеджийски арсенал и не се пречупихме, мислите ли, че с един запор ще ме спрете? Само ме амбицирате още повече. Ще прегладуваме и тези месеци, но за вас милост и прошка няма да има.

Семейството ми, децата ми са свикнали, знаят, че това е част от цената, която плащаме, за да живеем свободни и да отстояваме Истината. Продължаваме.

Знам, че ви е страх, знам, че сте в паника! Защото ще плащате за престъпленията си, ще повръщате откраднатото и одраното от гърба на този народ, и спасение няма да има!

Цветанов, много ли те е страх? Буда, много ли те е страх? Пеевски, много ли те е страх? Цацаров, много ли те е страх? Гешев, много ли те е страх? Страхувайте се, с право. И предайте на НАП – докато на власт са мутри, ченгета и престъпници, няма да ви дам една стотинка! Защо не конфискувате на Цветанов незаконно придобитите апартаменти? Защо не разследвате милиаpдите в офшорките на Борисов и Пеевски? Защо не разследвате Лукойл и милиардите невнесени данъци? А Джи Пи Груп защо не ги разследвате? А ТРЕЙС защо не ги разследвате? Защо не им конфискувате имуществото? А Артекс, дето продават на безценица апартаментите на властимащите и ощетяват държавата със стотици хиляди невнесено ДДС, защо не разследвате! Именно “БОЕЦ” разкрихме и мегааферата за източените 16 милиарда ДДС!”

Целият коментар на Георги Георгиев – ТУК.

.

10 коментара »

 • Karlo said:

  Оставете човека намира!

 • Радо said:

  Отново платени репортажи на БСП! Най-големите измамници стоят ненаказани, а ние тука следим апартамента на някой си.. много жалко!

 • Ina said:

  Отново пълни спекулации от БСП… Това е самата истина. Стига сме гледали в чуждата паница!

 • Крум said:

  Хайде малко по-сериозно и спрете да взимате пари от БСП, за да предизвиквате обществено недоволство с пресилените си статии.. Смешници ..

 • Светлио said:

  Как може за такива неща да се захващате има куп по важни неща който са пречка в България .. а вие сте се хванали за тези мизерни апартаменти …Нямам думи

 • Колето said:

  Поредното хубаво нещо, което ще се случи с пътната инфраструктура на България! Определено трябва да сме доволни

 • Mariana said:

  Моля читателят с никове “Светлио” и “Крум” да не се прави на повече от един човек. А на останалите читатели ще си позволя да напомня, ако още не са разбрали, че не става дума само за апартаментите на Цветанов, а и на други знакови фигури. Както и, че не става дума само за апартаменти, а и за модел, по който една строителна фирма хем получава опрощение на милиони дългове към НАП, хем законът е изменен така, че тя да може да построи небостъргач в София, хем същата фирма продава евтино апартаменти на Цветанов, Цачева, Рашидов и пр. Т.е. става дума за управленски модел. При който, освен това, на вносителя на сигнала за апартаментите на Цветанов НАП му запорира сметките.

 • Mariana said:

  “И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов?” – публикация на Фрог нюз –

  https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-shefat-kpkonpi-imoti-nerealno-niski-tseni-kak-shte-razsledva-tsvetanov.html?fbclid=IwAR0H_jo2FpgG0zwhJ1r9-U0lmfg4GMplhj7kUYHyftwoByW4ebvKh5BE740

 • престъпление и наказание said:

  Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов – Елисавета, също е купила луксозен апартамент от натрупалата популярност в последната седмица строителна компания “Артекс”, пише “Правен свят”.

  От справка в Имотния регистър става ясно, че на 10 април 2013 г. “Артекс Инженеринг” продава на “Ганева 2000″ ЕООД апартамент от 172 кв.м. и два гаража, съответно по 19,5 и 19,7 кв. м., в кооперация на ул. Елемаг” № 32 в елитния столичен квартал “Изгрев”. В справката е посочено, че за общата площ (от 211,2 кв.м.) са платени 93 004,5 лв. или по 225 евро на квадрат.

 • Mariana said:

  За разлика от Цветанов, Цачева, Рашидов и други фигури, заемащи различни ръководни длъжности, съпругата на председателя на ВКС не е на управленска длъжност.

  Впрочем, “Правен свят” е пълен с публикации срещу Лозан Панов и срещу неговата съпруга от доста време насам. По отношение на Панов “Правен свят” е като медийна бухалка. Има много медии, зависими от властта, “Правен свят” е само една от тях. Но понеже тази е свързана с правото, нейната избирателност срещу кого да пише и срещу кого не е особена.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.