2024-03-29

10 thoughts on “Правосъдие по български: НАП запорира сметките на вносителя на сигнали за апартаментите на Цветанов

  1. За разлика от Цветанов, Цачева, Рашидов и други фигури, заемащи различни ръководни длъжности, съпругата на председателя на ВКС не е на управленска длъжност.

    Впрочем, „Правен свят“ е пълен с публикации срещу Лозан Панов и срещу неговата съпруга от доста време насам. По отношение на Панов „Правен свят“ е като медийна бухалка. Има много медии, зависими от властта, „Правен свят“ е само една от тях. Но понеже тази е свързана с правото, нейната избирателност срещу кого да пише и срещу кого не е особена.

  2. Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов – Елисавета, също е купила луксозен апартамент от натрупалата популярност в последната седмица строителна компания „Артекс“, пише „Правен свят“.

    От справка в Имотния регистър става ясно, че на 10 април 2013 г. „Артекс Инженеринг“ продава на „Ганева 2000″ ЕООД апартамент от 172 кв.м. и два гаража, съответно по 19,5 и 19,7 кв. м., в кооперация на ул. Елемаг“ № 32 в елитния столичен квартал „Изгрев“. В справката е посочено, че за общата площ (от 211,2 кв.м.) са платени 93 004,5 лв. или по 225 евро на квадрат.

  3. Моля читателят с никове „Светлио“ и „Крум“ да не се прави на повече от един човек. А на останалите читатели ще си позволя да напомня, ако още не са разбрали, че не става дума само за апартаментите на Цветанов, а и на други знакови фигури. Както и, че не става дума само за апартаменти, а и за модел, по който една строителна фирма хем получава опрощение на милиони дългове към НАП, хем законът е изменен така, че тя да може да построи небостъргач в София, хем същата фирма продава евтино апартаменти на Цветанов, Цачева, Рашидов и пр. Т.е. става дума за управленски модел. При който, освен това, на вносителя на сигнала за апартаментите на Цветанов НАП му запорира сметките.

  4. Поредното хубаво нещо, което ще се случи с пътната инфраструктура на България! Определено трябва да сме доволни

  5. Как може за такива неща да се захващате има куп по важни неща който са пречка в България .. а вие сте се хванали за тези мизерни апартаменти …Нямам думи

  6. Хайде малко по-сериозно и спрете да взимате пари от БСП, за да предизвиквате обществено недоволство с пресилените си статии.. Смешници ..

  7. Отново пълни спекулации от БСП… Това е самата истина. Стига сме гледали в чуждата паница!

  8. Отново платени репортажи на БСП! Най-големите измамници стоят ненаказани, а ние тука следим апартамента на някой си.. много жалко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *