2024-03-18

3 thoughts on “Курс по майсторско писане :)

  1. Този текст не е написан заради тебе, Джани, той си има съвсем друг конкретен прототип. Така че не е трябвало да се засягаш от него. И Краси Бачков не го е предлагал сам на Еврочикаго за публикуване, нито текстът е публикуван тук заради „пълнеж“. Аз видях този текст и реших, че си струва да се публикува. Краси наистина не е нравоучител, познавам го лично. Той е един талантлив, стойностен човек, който не заслужава упреци заради това, което е написал. Заслужава адмирации.

  2. Просто се чувствам длъжна да защитя бившият си учител, писателя Красимир Бачков. Той не е нравоучител, а прекрасен учител и изключителен писател! Прочетох и Вашата статия Джани, но тя никак не е графоманска според мен!Вярно е, че сред коментарите на случайните хора понякога има много свежи и оригинални мисли. В статията си г-н Бачков визира опитите на някои хора да пишат художествена литература и там да търпят провал, и да заслужават присмех.Той безусловно е прав и би трябвало да се радваме, че все пак се е намерил някой, който да каже истината на висок глас!Прекалено много станаха поетесите и писателките у нас! Говоря от лични впечатления! Познавам три поетеси и една писателка, които са прототипи на описаните от г-н Бачков типажи. А в „Кама – Сутра“ има не само поза 69! Препоръчвам мисионерска поза лице в лице, за да не пишете такива работи!

  3. Пишейки за удоволствие и публикувн от доста сайтове и медии, имам доблестта да си призная, че сдъм чиста проба графоман. Цялата работа е в това, че в сайтовете има глад за пълнеж, наред с рекламите и автори и сайтове са в поза 6/9. Поучително дори за нравоучителя Красимир Бачков…😄 http://djani.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/03/17/avtori-i-saitove-v-poza-69.1248502
    Редактирайте

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *