2024-04-16

1 thought on “Олимпиада „ЛЕВСКИ“ 2019 в Чикаго

  1. Моите сърдечни поздрави и пожелания за бъдещи успехи в насоката, която сте поели. Аз работя в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, факултет по „Начална и предучилищна педагогика“. Преподавам Теория и методика на физическото възпитание на студенти, които ще бъдат учители в детските градини и 1-4 клас. Имаме също така и специалност „Физическо възпитание“ за учениците ат 1-ви до 12-ти клас.
    Ако ви интересува бих могла да ви изпратя две от моите монографии „Систематизация, класификация и терминология на положенията и движенията с тялото“,където са описани около 1060 положения с тялото и неговите варианти, от които могат да се изпълняват различни упражнения, комплекси от гимнастически общоразвиващи упражнения включени като примерни в другата монография „Систематизация и класификация на гимнастическите общоразвиващи упражнения, комплекси и съчетания“, в която са включени около 7000 отделни упражнения, 40 комплекса от гимнастически общоразвиващи упражнения без уред, с 16 вида уреди, на уреди и на уреди с уреди. Тя е 420 страници. И двете книги са илюстрирани с богат снимков материал, като в първата можете да ме видите мен на 48 години. Те могат да помогнат за теоретическата и практическата работа в областта на физическото възпитание и спорта. практическата работа в областта на физическото възпитание и спорт. Очаквам да излезе и монографията ми „Систематизация, класификация и форми за разнообразяване на приложните упражнения“ с около 600 страници, която включва видаве ходене, бягане, лазене, подскоци, провиране, катерене, хвърляне и ловене, търкаляне и претъркаляне и много др.
    Имам също така филмирани цели занятия по фицическо възпитание с деца от детсите градини в гр. София където в подготвителната част се изпълняват упражнения с тояжки, с воали, без уред в съчетание с фолклорен мотив и др.
    Ако проявявате интерес, можете да се свържете с мен на горепосочените e-mail или на моя GSM.
    Сърдечни поздрави в тази мразовита за вас зима и дано празникът на 10.02. да премине много успешно.
    проф. д-р майстор на спорта по художествена гимнастика
    Крася Каваклова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *