Home » Авторски страници

Георги Георгиев: Системата убива не само хора, убива и мечти

2018.11.05 Няма коментари
Spread the love

ТАКА! Системата убива не само хора, убива и техните мечти, таланти, стремежи…


Това е Габриела Антова, с бронзов медал на официалното европейско първенство по класически шахмат, до 16 години, девойки. Рига, Латвия, 2018. Така медалите от тези първенства за Габриела са вече пет! За нея държавата НЯМА ПАРИ за стипендия (документът на снимката).

А това е мултимилионерът-депутат Делян Пеевски, за него държавата ИМА ПАРИ и всяка година му осигурява охрана от НСО за 2.4 МИЛИОНА ЛЕВА!


В държавата на мафията, държавата се грижи за мутрите и мафиотите. За децата пари няма. Няма за умните и можещите, но за изложби на Вежди Рашидов в чужбина има. Няма за болните и с увреждания, но за бронирани лимузини и “джипки” с подгравяне на седалките за управляващите има! Няма за трансплантации, но милиарди за крадене от ДДС и обществени поръчки ИМА! (Виж #ДжиПиГейт.)

Управляват ни престъпници, каквито историята ни познава!
Ще плащат за всичко.

 

Георги Георгиев,

Гражданско движение “БОЕЦ”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.