Home » Авторски страници

Искам си държавата

2018.11.30 Един коментар
Spread the love

Снимка: Radio1.bg

Искам си държавата! Обикновен българин съм. Работя, плащам си данъците, спазвам законите, но НЕ ГЛАСУВАМ! Наясно съм с всички отрицателни и положителни последици, от пасивното си отношение към органите за управление на държавно и общинско равнище, но такъв е моят избор! Всъщност, много бих искал да гласувам, но просто няма за кого! А да легитимирам мафията в България не желая! Колкото и абсурдно да звучи, не виждам у нас нито една партия или движение, които реално да защитават и изразяват интересите на обикновените граждани на държавата.

Виждам колко е объркан Европейският съюз и целият свят, край стотиците хиляди икономически мигранти. Разбирам колко опасно се движим по ръба на бръснача, с пропускането през територията ни на млади, здрави и доста агресивни мъже, от сирийски, афганистански или африкански произход. Учудва ме, че те нямат достатъчно кураж и смелост, за да бранят собствения си дом и близки хора, а пристигат като рояк скакалци, на готово засятата европейска нива. Като бях приблизително на тяхната възраст, аз служих в казармата малко повече от две години. Клех се да защитавам земята на дедите си и го правих, когато бе моето време. Сега тази изконна българска земя за четвърт век бе разпарчатена, продадена, ограбена и погазена от хора без сърца и с мръсни ръце и крака. Хора без душа, но с интереси! За тях ли трябва да гласувам?!

НЕ, НЕ и пак НЕ! Дори само с този пасивен акт на несъгласие с грозната действителност на днешния ден, аз изразявам позиция! МОЯТА ПОЗИЦИЯ, да не желая ПРОСТАЦИ ДА ГРАБЯТ “ЗАКОННО” ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!

И за разлика от тях, които унищожиха българската държавност (визирам ВСИЧКИ правителства от преврата на комунистите срещу себе си, до днес), аз си искам държавата, сигурността, правото на достойно заплатена работа и поне някаква лична свобода, защото животът ми е само един и не желая да го принасям в дар на разни човешки недоразумения, политически уроди и откровени бандити! Готов съм, дори на тази възраст, да вляза в редиците на някакъв батальон на честта, с който да защитим земята си, да защитим правата си, да защитим старите си майки и бащи, децата и внуците си! Да стана боец на честта, защото след пладнешкия грабеж на “управляващите” ни, само тя ни е останала!

Знам, че не съм сам. Само не съм наясно, как да се обединим всички, които мислим по този начин, за да защитим родината, държавата и самите себе си!

 

Красимир Бачков

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.