2024-03-19

2 thoughts on “Последното телевизионно предаване на Виктория Маринова

  1. “ Модерният интелектуалец има мнение. За всичко. Зъбките му тракат нервно със скоростта, с която чука по клавишите.

    За него няма нищо свято. Това е всеядно. Хиена. Амеба. Всичко поглъща и след това изстисква през ципата на външната си обвивка.

    Готин е. Или е мацка. Изглеждат приятно. Но са мръсници. До дъно. Наричат се коментатори, блогъри, обичат да се показват. Но не са рапъри. И понеже не могат да пеят, изхвърлят думи през дебелото си черво. Както рапърите през устата.

    Всичко е гадно, долно и недостойно. Освен те. Те някак си изпъкват, че разбират. Че са над и отгоре. Липсата на мисъл е новия Шанел номер 5. Писъкът на модата в интернет. Рецептата им е проста. Всичко, което е смислено, трябва да бъде удавено в помия. Всичко, което расте, трябва да бъде ликвидирано в зародиш. Всичко е простотия, измишльотина или е платено от някого. От някой, който не ми плаща на мене, или от този, който ми плаща, за да храча по всичко. Аз съм критерий за интелектуалност. Моят термометър ми го показва.

    И понеже това е конкретно наблюдение, какво се случва?

    В България се случват много убийства, изнасилвания и други несъществени случки. Но, изведнъж, не щеш ли, светът взе че разбра. И тогава се почна. Интелектуалците се включиха мощно. Заливат всичко с помия. Трябва повече течност, и по-гъста. За да не се вижда нищо. Наливаш отгоре, колкото поеме. И колкото по-изискано пикаеш, толкова е по-секси. Всъщност обикновено тия нямат време за секс, защото изхождането отнема повечето им време. Сигурно дебелото черво ги боли от всички простотии, които прокарват през него. Но те са издръжливи.

    Посланието им е доста просто: няма истина, а и да има, тя е или безсмислена или курва. Има само миризма. Шанел номер 5.

    Стефан Черноколев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *