Home » Авторски страници

Малолетни бели момичета насилвани с години в Телфорд от британци с азиатски произход

2018.03.13 Няма коментари

“18-месечно разследване на Sunday Mirror хвърли светлина върху най-лошия скандал на Великобритания, при който пострадалите деца в Телфорд  може да се окажат към хиляда – пише Sunday Mirror. Води се кампания за жертвите, за да се направи публично проучване на шокиращите обвинения, които разкриват, че секс бандите са насочени към момичета, навършили 11 години. Момичетата са били привличани от техните семейства, за да бъдат наркотизирани, бити и изнасилвани в явление с епидемични размери, което, както казват жертвите, все още продължава.”

Снимки: Фейсбук

“Градът Телфорд се превърна в синоним на ада за хиляди тийнейджърки и семействата им във Великобритания. Причината: разследване на британското издание “Mirror” разкри шокиращи факти. Още от 80 години на миналия век там властва култура на изнасилванията, наложена от местна банда, която набелязва момичета с цел сексуални посегателства. Сред най-малките жертви на престъпниците са момичета на 11 години. Разследването на британския вестник е продължило 18 месеца и за този период е разкрило шокиращи факти. Като например, че социалните работници в града са знаели за случващото се, но по неясни причини на полицията е отнело повече от десетилетие, за да започне разследване. Органите на реда разглеждали изнасилените момичета като “проститутки”, а не кати жертви на системен тормоз, според изтекли документи. Тъй като членовете на бандата са британци от азиатски произход, властите не започнали разследване, за да не бъдат обвинени в расизъм… ” пише Vesti.bg.

Люси Лоу, на 16 години, умира през 2000 г., заедно с майка си и сестра си, след като подава сигнал в полицията. Домът им е запален и те изгарят в пожара. Снимка: Прес Асоциация

Разследването на Sunday Mirror е открило доказателства за педофили, насочени към домове за деца в Телфорд още през 1981 г., и говори на жертви на изнасилвания, случили се през последните месеци. Депутатът на торите за Телфорд Луси Алън е поискала публично разследване и е заявила, че констатациите са “изключително сериозни и шокиращи”.

Беки Уотсън, на 13 години, загива при автомобилна катастрофа, записана като “шега”, преди да се разкрие, че е жертва на бандата. Източник: The Sun

“Един след друг избухват секс скандалите на Острова – като канонада в чест на мултикултурализма. Ротерам, Рочдейл, Оксфоршир, а вчера и в Телфорд. Малолетни бели момичета с години са били изнасилвани, дрогирани, продавани, заплашвани и дори убивани, стотици, хиляди малки бели момичета… Банди от Близкия Изток, кафяви, мюсюлмани, основно пакистанци, са вилнели, а полицията е замитала всичко, в името на мултикултурализма и религията на мира. Прехвалените социални работници – и те. Медиите – и те. Депутатите – и те. Утрепаха се да реват разни активистки на Ми-ту, как ги били щипали режисьори и на това се дава охотно гласност, а на бедните английски деца, защото на 11 или 16 си дете – никой не обърна внимание вече 20 години…” – коментира във Фейсбук Радост Даскалова, наша сънародничка във Великобритания.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.