Home » Авторски страници

Българо-американска търговска конференция в София

2017.11.06 Няма коментари
Spread the love

Сайло Глобал и Институтът за публична политика организират американо-българска конференция, посветена на новата регулативна рамка на САЩ (Foreign Supplier Verification Program, май 2017) за вносителите на храни, напитки, козметични продукти и медицинска техника и консумативи на територията на САЩ. 

Конференцията ще се проведе на 10 ноември 2017 г. в София, Интер Експо Център (бул. “Цариградско шосе” 147, зала “Мусала”), от 10.00 ч. до 18.00 ч. местно време, като входът за участниците е свободен. Модератор на форума е Американската търговска камара в България.

Лектори на конференцията ще бъдат висши държавни служители и експерти от САЩ и България. Целева аудитория на конференцията са представители хранително-вкусовата и козметичната промишленост, представители на техните браншови организации, на граждански и неправителствени организации, браншови камари, търговски аташета, митници, счетоводни и юридически фирми и други, които имат интерес от износ на български продукти и производство към САЩ.

Провеждането на форум по избраната тема, разглеждаме като задължителна помощ към производителите и търговците в България, чрез която да се осигурят допълнителни възможности за развитие на икономическия обмен между Съединените щати и България. В процеса на регулиране и контрол на качеството на храните, земедслката продукция и суровини за козметичната индустрия, които са предвидени за износ и обект на новото законодателство в САЩ, всеки производител се изправя пред редица отговорности и именно поради тази причина смятаме присъствието на всички заинтересовани за важно.

Повече информация за събитието и възможност за регистрация – в интернет портала www.impexnavigator.ppif.eu. Допълнителни въпроси може да се изпращат на адрес: [email protected]

 

Симеон Стоилов,
президент на Сайло Глобал

Здравко Попов,
президент на Институт за публична политика

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.