Home » Избрано

Почина основателят на Плейбой Хю Хефнър

2017.09.27 Няма коментари
Spread the love

Image result for hugh hefner

Днес, 26 септември 2017 г., на 91 години в дома си Playboy Mansion, почина Хю Хефнър.

Хю Хефнър или Хевнър (Hugh Marston Hefner) е роден на 9 април 1926 г. в Чикаго. Той е бивш журналист в Esquirе, но става известен като издател, основател и главен творчески директор благодарение на Плейбой (Playboy Enterprises). Хефнър е ветеран от Втората световна война, политически активист и филантроп.

Списание “Playboy” е основано преди повече от 60 години, за да покрие пазарна ниша, като съчетава образи на голи жени с по-задълбочени статии и интервюта.

За кратък период от средата на 2016 г. до началото на 2017 г. списанието експериментира с избягване на голота, преди да се върне към предишната си формула.

Хю Хефнър има многобройни приятелки, няколко брака, трима сина – Купър, Марстън и Дейвид, и дъщеря  Кристи.

През декември 2012 г., след като се срещаха няколко години, Хефнер се ожени за Кристъл Харис, бивша Playmate. Той беше на 86 години, а тя на 26.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.