2024-03-28

3 thoughts on “Отец Димитър от „Св. Иван Рилски“ пред BG7

  1. Драги, Райко, дръж се прилично. Ти, първо, едва ли си вярващ човек. Вярващият човек не би могъл да се държи толкова безобразно като теб. И второ, не по-малко важно. Ти нито живееш в Чикаго, нищо в САЩ, и още по-малко се черкуваш в „Св. Иван Рилски“. Така че престани да пишеш глупости и се извини на отец Димитър, защото има Бог, без значение дали вярваш в него или не. И Той вижда, всичко вижда. Темата за църквата „Св. Иван Рилски“ в Чикаго, впрочем, не е тема за забавление на интернет тролове. Нито тема за случаещи хейтъри в България.

    Не се прави, впрочем, на Методи, не си измисляй нови различни имена, под които да пишеш коментари в този форум.

  2. и пак да кажа – ДОСИЕТАТА!ама истинските, ане измишльотините на самозвания „професор“ Георги, орела с ориз, дето писа по тяхна поръчка гнусен пасквил.С подпис и печат от комисията по досиетата.Нищо по – малко! Да се знае!

  3. Веднъж ти го написах и пак ще го напиша – ти не си поп, а имитация на поп.Снощи се видя че всички отиваха при отец Валентин да му целуват ръка, а не при теб!! Ако ще и владишка корона да си туриш ние не те уважаваме, защото си лицемерец.И говориш пълни тъпотии, защото ти и представа нямаш какъв живот имаше в тази църква по времето, когато в нея служеше отец Валентин и преди ДС да разпореди да го изгонят услужливите бивши църковни настоятели. Само да си посмял да говориш ,че той е от ДС ще си имаш работа лично с мен! ЯСНО!? Така, понеже досиетата вече не са тайна и се разсекретиха напълно дори за владиците, предлагам тази унизителна драма да приключи и да се изиска досието на отц Валентин, както и на попДимитър и на поп Груьо.Да се разбере най – сетне кой кой е.

    Малоумията, които разпространяваш, че отец Валентин е крал да си бъдат твой грях. Тази църква има дългове, защото ти изобщо нямаш представа колко пари са изхарчени за ремонти и какво беше , когато се закупи.И един пиклив апартамент да купиш и за него се взима заем от банка, камо ли за тази църква. Лично аз те подозирам, че си скрита лимонка на Йосиф и си обещал да му помогнеш да я открадне и нея!
    Ти не си поп, а имитация на поп!Това все ще ти го повтарям. На път си да изгониш и училището, ама тогава….не ми се мисли.

Comments are closed.