2024-03-28

4 thoughts on “Природозащитници призоваха Герджиков да върне плановете за управление на Пирин, Витоша и Рила

  1. Г-н Райко, който сега сте прекръстил на Стенли. Както вече ви бях писала преди, всички коментари, съдържащи линкове, се задържат автоматично, затова не се появяват веднага, след като са сложени. Не се правете така че на дръж ми шапката, нито веднъж на Райко, друг път на Стенли, трети път на Милен, защото и като такъв се подписвате в някои коментари вече.

  2. Госпожа редакторката допуска за правилно само това,което тя мисли.Никой друг не мисли правилно и затова тя не допуска чуждо мнение и различни гледни точки! Ако това е свобода на словото, язък за вас българи в САЩ!
    Госпожо, длъжна сте да пуснете линковете, които съдържат статии с различни гледни точки, а не само удобните за Вас!Пък нека всеки сам да прецени.Статиите са писани от хора,които Ви превъзхождат интелектуално многократно!

  3. Днес служебния екоминистър е одобрила плана за Пирин, нищо, че няма екологична оценка. Не бих споделила вашата сляпа вяра в българските управници, уважаема Елена. Даже напротив.

  4. Оф абе тия си нямат работа. Постоянно искат да си постигат целите със силови методи и натиск над правителството. До тези методи се прибягва, когато просто правотата не е на твоя страна и се опиташ да се наложиш въпреки нея. Тези планове се дондуркат от години вече. Не знам си колко комисии и експерти ги гледаха. Ама все нещо не им изнася на тези. Това ясно показва, че явно някой друг стои зад зелените и им плаща, за да се блокира развитието на туризма в България и опазването на природата ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *