Home » Е-Списание, политика

Петър Стаматов за БСДД

2017.03.13 3 коментара

Мнение на Петър Стаматов относно Българския съюз за директна демокрация

.

10268505_10201956601182954_1449771696504312044_n

Петър Стаматов казва, че той подкрепя идеите на БСДД, именно защото организацията е застанала зад следните три основни принципа:

1. Избори чрез жребий;

2. Тестове на лидери и кандидат-депутати;

3. Вземане на решенията с консенсус.

Има и други организации, които защитават идеите за базовия доход и директна демокрация, но именно БСДД може да смени системата, благодарение на изброените по-горе три основни принципа. Ако тези три точки отпаднат, това няма вече да е БСДД, смята Петър Стаматов, за което той е привличал хора и е правил реклама на партията на страниците на EuroChicago. Който не е съгласен с тези три принципи, може да потърси или да създаде друга организация, смята още той, защо те са в основата на БСДД.

Цялото мнение на Петър Стаматов относно БСДД може да се чуе в звуковия файл.

3 коментара »

  • Светлана said:

    Господин Стаматов, познавате ли лидерите, които ръководят тази чудесна идея за ББД??!

  • Peter S said:

    Мислех си, че ги познавам 🙂

  • Петър Анастасов said:

    Партия, която блокира задаващите въпроси, не бих подкрепил! За жалост и тази се оказа от тези, а вечният “лидер” в социалната мрежа не може да събере 100 лайка на един пост! С двама души партия не се прави. Микрофон и сцена не се ли даде на хората, не се ли търси широка присъствие на гражданите в чужбина, нищо няма да стана! Големи обещания, ама никои не е чул за тая партия! Няма и да чуе. Вече 4 години чакаме да видим нещо, но нищо не се видя. За жалост с ЕГОисти не става.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.