2024-04-19

1 thought on “Какво не бива да се случва при никое управление…

  1. Ако това се случва в България, значи може да се случи навсякъде по света. Наглост, безочие и цинизъм е да кажеш на представител на гражданите в града ти, които всъщност се мъчат да ти изкарат заплатата :
    „Как да съм сигурна, че сте общински съветник, ама я ме оставете на мира и си ходете!“ /това след като общинският съветник се легитимира с лична и служебна карта, на която адресът му е на същата улица. Впрочем него го познава градът.
    А тази общинска служеща не е просто за уволнение, а за съдене.
    Защото кметицата лицемерно предния ден мина да каже на стоящите цял ден , излезли от работа, за да контролират какво се прави, за да не изчезнат НАПЪЛНО ЧИНАРИ НА ПО 50 ГОДИНИ,- ПАЗЕТЕ, ПАЗЕТЕ, САМО С ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ СТАВАТ НЕЩАТА.
    Те с граждански контрол и едни други неща могат да станат, ама от тях връщане няма.
    Неуважаеми български управляващи и всякакви политикани – ако нас тук и нас там ни няма – откъде ще си пълните гушките да попитам? От руснаците или арабите? Или от марсианците?
    Да, ама пари няма и ние няма да сме ви вечно роби.
    Някои изобщо и никога не сме го правили.
    Защото в договорите към фирмата грейн трий си пише ясно: -СИСТЕМНИ РЕЗИТБИ СЕ ПРАВЯТ ПО ПРОЕКТ, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА РАБОТАТА И Е НЕОТМЕННА ЧАСТ ОТ ДОГОВОРА“

    е, проект няма.

    Но има крадене, цинизъм и безочие, стигащо до четвъртата планета от Слънчевата система.

    Кога ще спре и това кранче?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *