Home » Авторски страници, политика

Eurochicago.com predicts: Тръмп ще е президент

2016.11.08 3 коментари
Spread the love
Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Еврочикаго първи ви съобщава, че Доналд Тръмп ще бъде обявен за 45-и президент на САЩ. Това го иска американският народ. Гласуването до този момент недвусмислено показва, че гражданите на САЩ категорично са против днешния политическия елит и статукво. Победета му е неочаквана поради това, че само допреди един ден социологическите агенции оценяваха шансовете на Тръмп на не повече от 15% срещу 85% за Хилари. Социологическите агненции и в САЩ, както и в България, не успяха или не поискаха да познаят общите тенденции.

Но ние можем да предвидим негативни реакции  по  света и падане на борсовия индекс. Но волятата на народа е такава и с нея трябва да се съобразяват всички.

Очаквайте повече подробности и данни за гласуването по-късно.

.

3 Comments »

 • Наблюдател said:

  След брекзита и изборите в България, това е ново доказателство за некъдърност в медии, политолози и агенции.

 • Trump said:

  Може да допишете – На 9 ноември 2016 година, в 2:50 часа след полунощ източноамериканско време, всички световни медии потвърдиха заключението на сайта Еурочикаго 😉

 • Николай Гусев said:

  Некадърност?
  Не, продажност!
  Всички виждаха, че Народът на САЩ застава зад Тръмп, но се продаваха за гнусна печалба, предоставяна им от тъмните сили зад Сорос/Клинтън.
  С много пари можеш да купиш много и мнозина, но не всичко и всички!
  Има Бог!!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.