Home » Авторски страници

Представяне в Пазарджик на “Наказани таланти”, “Маскарад” и “Черга пъстроцветна”

2016.05.16 Няма коментари
Spread the love

13179202_10204722787829526_5962420095538374334_n

Вчера, 14 май 2016 г., в гр. Пазарджик се проведе поредното културно събитие, организирано от Творчески съюз “Творци без граници”.

наказани таланти

По-долу можете да видите моменти от представянето в Пазарджик на “Наказани таланти” на Илия Консулов, на сборника “Маскарад” – истината през перото на творците – Алманах за литература и изкуство на социална и политическа тема. 

Маскарад

Както и на “Черга пъстроцветна” – сборник с творби, излезли в специалната литературна рубрика на Еurochicago.com през 2015 г. Сборникът е първата книга, излязла благодарение на това българско емигрантско издание. Създаването й е платено със спомоществувателството на български емигранти в САЩ. Книгата няма корична цена, разпространява се безплатно.

Черга

Колко е хубаво в края на срещата да чуеш: “Благодарим ти за хубавото време! Събирай ни по-често!”. И аз ви благодаря, приятели!

сн1

Специални благодарности и на актьора и автора на “Жълтата стая” Стоян Чобанов, който ни гостува чаааак от София. Голямо предизвикателство се оказа да пътуваш на 100 километра в провинцията с часове закъснение на българския ж.п. транспорт.

сн2

До нови срещи!

Стайка Долджева

 

Още снимки от събитието:

сн6

сн5

сн4

сн3

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.