8 коментара

 1. готвача
  2019-09-21

  филева що не ходиш на майната си

  Отговор

 2. Михаил Филипов
  2019-02-02

  Г-жо Филева,

  Може ли да покажете някой Ваш пътепис, интересно ще ми е да прочета Ваши впечатления, да ви видя във светлина на автор, а не на критикар. Защото на българина му дай да критикува, но да сътвори нещо – не го брой.
  Мариана, на мен ми хареса написаното от Вас и ще ми е полезно, когато утре пътувам за първи път. Благодаря за труда.

  Отговор

 3. Joro
  2018-10-10

  Публикацията е супер полезна за всички тръгнали към Одрин на пазар.Аз лично съм много доволен.

  Отговор

 4. Н.Филева
  2018-02-04

  По-тенденциозно, по-неграмотно и по-гнусно описание на Одрин не съм срещала в Нета!Срам ме е от и за автора,срам ме е за всички нас!Одрин е на второ място в света по брой на културните и исторически паметници след Флоренция,уникалният Музей на здравето се намира именно там,но нашенският простак откъде да го знае!

  Отговор

  • Mariana
   2018-02-06

   Извинете, г-жо Филева, но когато човек отиде някъде на пазар за един ден, той не може да види всичко. Може да го види, ако действително отиде като турист, който отсяда в хотели, разглежда исторически паметници и музеи. Така че ми се струва, че вашият коментар е малко тенденциозен.

   Отговор

   • Н.Филева
    2018-02-06

    Браво на Алеко Константинов!Бай ти Ганьо с дисагите е още жив и здрав!Какво го интересуват него добродетели като любезност,услужливост , култура ,великодушие и благородство ,с които те посрещат навсякъде?!На него му се привиждат мургави продавачи и забулени до носа жени,каквито ние всъщност срещнахме само 2-3 и те са мигранти.За Бай ти Ганя всичко това е без значение.Какво толкова-“хора,къщи ,салтанати…”Булгар ,булгааааар!!!

    Отговор

   • Н.Филева
    2018-02-06

    ПП.И ние бяхме за един ден.Видяхме доста ,но има още много.Пак ще отидем.Всеки с интересите си и културния си багаж!Авторката е отишла точно там ,където
    И е мястото. Само не ми стана ясно как разбра,че са за четвърти път бременни тия забулени жени?…Предварително се извинявам,че отговорих!Такъв пошъл пасквил не го заслужава!Трябваше да се поуча от одринчани:те биха го подминали с мъдра и снизходителна усмивка…

    Отговор

   • Mariana
    2018-02-07

    Г-жо Филева, вие изглежда толкова се възмущавате от един шеговит пътепис, че отговаряте даже и на себе си 🙂

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
mobile desktop