2021-11-29

1 thought on “Кризата в Босилеград обслужва предизборната кампания на кмета

 1. Целият текст е просто искривяване на истината с цел да се сатанизира Владимир Захариев. Просто става дума за непринципиелна коалиция на СНС на Александар Вучич и КИЦ Босилеград на местно равнище.
  Въпросният „собственик“ на бензиностанцията е купил само едно павильонче а иска да получи бензиностанцията без пари. Той я е купил на подозрителен търг където е бил единствен купувач. Хората реагират на опита за ограбване на общинско имущество.
  По-документи цеха КОБОС не е собственост на ЮМКО от Враня, а на Община Босилеград и те загубиха всички съдебни дела, а все още пречат на общината да намери инвеститор.
  Това че няма свободни медии е истина. По кабелната телевизия КОДАЛ денонощно се атакува кмета Захариев, без право на отговор, с водещ, доказан „приятел“ на КИЦ, но това очевидно не ви пречи.
  На последните избори Вие имахте около 60 гласа общо. Тогава изнудвахте хората и някак си събрахте 200 подписа за кандидатура но имахте около 60 гласа общо.
  А сега не можете да съберете подписи за подкрепа и това оправдавате с полицейска атмосвера и насилие на кметската власт. Истината е че нямате подкрепа сред народа.
  За обучението на български език не сте направили нищо. Тъкмо кмета Захариев упорства за превод на учебниците на български, а вие само критикувате и нищо повече.
  Можете да лъжете и заблуждавате българите по света но местните българи добре знаят вашите дела и какви са ви делата такава ви е и подкрепата сред населението.
  Истината е само една!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *