2024-03-29

6 thoughts on “За хитовия роман на Манос Вуракис „Фадър наш“

  1. Да, наистина снимките по филма трябваше да са започнали още през миналия март – така ми каза Манос Вуракис, обаче не знам какво става всъщност. Но ще се поинтересувам, защото много искам да бъде филмирана книгата, дори бе избрата звездата, която ще играе в ролята на Джес. Веднага щом разбера, ще пиша тука. Бъдете здрави!

  2. Дочух, че имало планове да филмират книгата. Дали някой знае нещо повече?

  3. Не случайно Манос Вуракис е най-нашумелият жив гръцки писател! Сравняват го с Дъглас, но за мен е единствен по своя начин на писане и изразяване. Романът му „Фадър наш“ е нещо много интересно и ново, нещо оригинално в литературата въобще! Смело мога да твърдя, че книгата му е от световна величина и му пожелавам световна известност – заслужава го!

  4. За онези, които се запитват „Qvo vadis“, за мислещите хора, за онези, които обичат забавните ситуации и оригиналния хумор, за онези, които желаят да се осведомят за истинските ситуации на нашата пощръкляла планета – Фадър наш, без съмнение препоръчвам!!!

  5. Хитовото заглавие в моята лична класация! Интелигентен роман, невеждащ на мисъл, докато те забавлява чрез най-невероятния, специфичен хумор. Браво на гръцкия писател манос вуракис! … Браво и на преводача!

  6. Неподозирана сила се крие във всеки от нас, когато живеем с вяра в утрешния ден, с надежда за по-добри дни и с любов към ближния и всичко заради чудото…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *