2024-04-23

8 thoughts on “Кръгла маса: За българите по света с подкрепа и съпричастност


  1. Жоро said:

    Продължавам да недоумявам, какво искаме ние от Отечеството, което сме напуснали доброволно? Какво му дадохме (не парите които изпращаме на близките си), та искаме?!

    Не виждам някой да иска нещо от България. Ние, българите в чужбина, искаме да дадем. Именно затова и бъдещите изборни представителни органи на българите в чужбина ще работят на обществени начала – без заплащане.

  2. Драга Лила, по принцип не влизам в диалог който започва не много френдли. Поне така ми се струва твоя постинг. Ако Пешо (Стаматов) няма нищо против, ще отговоря на питането ти чрез неговия е-мейл който той да ти препрати! Пешо?

  3. Ами Йончевата работа излиза „от трън, та на глог, че е по-висок“. Все пак има едно правилно действие, де : напускането на бсп. Но какво от това!

  4. Кой е депутатът Румен Йончев, който иска да регулира доброволните организации на българите в чужбина:

    Румен Йончев напуска БСП и отива в „България без цензура“ – линк:
    http://www.mediapool.bg/rumen-yonchev-napuska-bsp-i-otiva-v-bulgaria-bez-tsenzura-news217159.html

    Румен Йончев – земеделец, в десницата, левичар, гласът на Бареков
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/01/28/2228149_rumen_ionchev_-_zemedelec_v_desnicata_levichar_glasut/

  5. Няколко важни въпроса, като препратка от ВОС и ДАБЧ към държавната администрация и политическите партии:
    – 1. Лични документи на българите в чужбина:
    – на базата на признаване на нотариата и апостила на съответната държава, по ИМЕ,Свидетелство за раждане, ЕГН и личен (или на родител с български произход и документи, когато е за деца или новородени български граждани)подпис пред нотариус, да се издаеат експресно временни ( а защо не и постоянни)документи. Възможно е да се ползват като доказателствен материал и лични документи по местоживеене на и от съответната държава.
    – 2. Катализирана, улесняване, унагледяване …каталог на норми за бизнес от и към България.

    Батон Руж, Луизиана 7 16 2015

  6. Жоро, аз от Отечеството не искам, а искам от политиците, които преди изборите едно ми обещавха, а сега правят друго. Ако политиците изпълнят обещаното Отечеството и близките ни няма да имат нито нужда от моите и твоите пари, нито от заем от 16 милиарда.

  7. Сам си задай този въпрос. Ако ти нищо не си дал и съвестта те гризе, проблемът си е твой. Този въпрос не може да бъде зададен на разговора там, който ще е съвсем на друга тема.
    Жоро кой си, и къде живееш?

  8. Продължавам да недоумявам, какво искаме ние от Отечеството, което сме напуснали доброволно? Какво му дадохме (не парите които изпращаме на близките си), та искаме?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *