2024-03-29

3 thoughts on “Вера Ахундова от сдружение „Ние, гражданите“ за грабежа в КТБ

  1. Ахундова може да е „стара ДС чанта “ но застава пред Вас с лицето си , с думите си , с аргументите си , с отговорността си за неверни квалификации, обиди и обвинения ,с адреса и телефона си , а ВИЕ – скрити мишки иззад анонимните ъгли – какви чанти сте ??? Уважавам пристрастните ,заинтересовани и открити позиции с ясното самосъзнание за личната отговорност – наказателна ,данъчна и обществено-медийна ,дори и телесноуязвима от платени непозволеноувреждащи субекти – като декларирам , че не съм имал , нямам и никога няма да имам каквито и да са отношения с КТБ от основаването й до закриването й като субект на правото – публично и частно-това е лесно проверимо- и не уважавам публичното неотговорно по НПК и НК говорене от разни говорители от името на народа ,на „институциите“ , от „гражданското общество“ на хранилка на задокеански фондации,асоциации и др.подобни ,включително и от името и чрез устата на Гл.прокурор по „висящи преписки – по фактите по тях , а не по движението им като предприети САМО ПРОЦЕСУАЛНИ /по НПК и нищо друго / действия -той поне е с лицето и гласа си автентичен , но той също има нужда от адвокатска защита в лично качество – понеже никога не е бил адвокат в професионалния си стаж до сега!Моите уважения за сега !!!

  2. Сигурно сте права относно личността й. Но ми кажете дали това, което е намерила, реални факти ли са и ако не са, що никой не заведе поне дело срещу нея? Та нали и главните прокурорски свидетели срещу Цв.Василев са точно като нея – и думите ви отлично им пасват и на тях:
    „Като са се мятали дебелите и сочни кебапчета в КТБ не е имало проблем, ама сега като свършиха, вече едни хора станаха много лоши.“

    Никой не претендира да се оневини Василев, а да се извади цялата истина.

  3. Тази стара ДС чанта фалира няколко т най-големите предприятия и банки в страната. С мъжа й са собственици на Рила Стил и държаха всичките пари на фирмата, заедно със заплатите на работниците в КТБ на големите лихви, за да печелят от тях, а хората стояха с месеци без заплати. Като започна сагата с КТБ тази дама обикаляше по медиите, за да обяснява колко стабилна и добра е била КТБ, а Василев колко добър банкер е. После почна да се изявява като съакционер в КТБ, а накрая направи НПО, за да изповядва словото на Василев и да налага тезите му в обществото. Сега малко не ви ли се струва, че ни взимат за мезе, а? Като е знаела за далаверите на Пеевски в КТБ, защо си е държала парите в нея, а? Като са се мятали дебелите и сочни кебапчета в КТБ не е имало проблем, ама сега като свършиха, вече едни хора станаха много лоши. Докато Василев не бъде изправен пред съда и не станат ясни всичи далавери въртяни в банката, подобни платени лакеи като Ахундова ще продължават да мътят водата и накрая пак нищо няма да стане ясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *