2024-04-20

5 thoughts on “Временните ОС пишат до депутатите в България

  1. Аз лично не виждам лошо в това Костадинка Кунева да бъде запозната с исканията на Обществените съвети. Да, вярно, тя е избрана от гръцки граждани за евродепутат в общия Европейския парламент, но след и тя, като мнозина, има и българско, и друго гражданство, и след като е един доблестен и почтен човек – в което едва ли някой се съмнява, защо да не бъде запозната. Макар че разбира се тя няма никакви правомощия да определя това какво коват българските депутати в националния парламент. Това е тяхна грижа и отговорност пред избирателите, за което са оправомощени.

  2. Познавам Костадинка – честен и почтен човек, избрана за „Българка на годината“ /българка от чужбина, носител на наградата „Св. Злата Мъгленска“/ през 2010-та… Защо да не е наясно с всичко това? Но няма да споря, Ваша воля, в крайна сметка…

  3. Костадинка Кунева е избрана от гръцките избиратели, и се отчита пред тях. Нашето послание е към българските народни редставители, на които народа предоставя пълномощия да променят (или не) законите. Не Костандинка, Меглена трябва да прочете това писмо.

  4. Костадинка Кунева е и българска гражданка, българка в чужбина, което е още една причина да бъде запозната с исканията на Обществените съвети.

  5. Добре е това писмо да бъде изпратено и до българските депутати в Европейския парламент, както и до Костадинка Кунева – българката евродепутат от Гърция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *