2024-03-28

3 thoughts on “In Memoriam: Д-р Желю Желев

  1. Служил съм под ръководството на ген. Радул Минчев в Ловеч. Много свестен човек.

  2. Здравейте,
    Случайно попаднах на този сайт. може би, защото вчерашния ден ме накара да потърся,
    каква информация е публикувана в Интернет за дядо ми – ген. Радул Минчев. Очевидно, г- жо Братанова, не само не сте разговаряла с него, но и едва ли сте се виждали. Той няма синове, а още по- малко четирима внука.
    Не пиша това като оправдание, но още веднъж се убеждавам колко манипулируеми могат да бъдат хората от фалшива информация. А,вие трябва да се засрамите, защото, ако наистина бяхте срещнала дядо ми, щяхте да се гордеете, че сте българка, Той беше истински българин, а колкото до парите- болно ми е от написаното и се ужасявам от фалшивите думи, които вие си позволявате да му припишете.
    Със сигурност не сте имала честта да срещнете дядо ми, който беше велик човек. Срам ме е от хора като вас и всъщност е добре, че не живеете тук, където не ви е мястото. Не знам – хората казват, че подобни дейстия са българска черта, но за мен, това е чертата на вътрешно неуспелия и неудовлетворен човек.
    Успех!
    Жанета

  3. Щеше да бъде интересно да издадат мемоари, такива хора като Желев, Ф.Димитров, Ганев баща и син…И да се кажат доста истини. Но явно щом истините се премълчават, истината ще е разрушителна не само за няколко души, ами за цял един строй, в услуга на себе си и на чужди държави. А и щом са мълчали и още мълчат може да означава, че същият процес се развива и до днес и продължава да се развива…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *