Колаж: Silnabulgaria.com
Колаж: Silnabulgaria.com

Обичате ли да гледате порно-канали? Падате ли си по перверзии, оргии, извращения…?

Зяпам централните вечерни новини. От ГЕРБ възмутено изнасят скандални данни за раздадени бонуси на търтеи в министерства и държавни агенции. Олигархски и компания ощастливили с над 13 млн.лв. своите протежета. И това само за една година управление. То са пъшкания, охкания: „Ама, как не ги е срам? Как може така?”.

Викам си, я да проверя Симеон Дянков и обещавачът на справедливост Бойко колко бонуси са раздавали, докато бяха на власт – 52 млн.лв. за около 4 години. Спомних си и как Станишевците се възмущаваха от Герберската разюзданост. Интересно… като умножиш 4 по 13, излиза точно 52. Тия да не са се наговорили? Цифрите съвпадат, любовните вопли и взаимни обвинения – също.

Чудна работа. Тази сценка ми напомни за още няколко хита. През 2014 г. депутатите си купиха 30 броя нови автомобила. През 2013 г. – 50 броя. Сделките са за милиони. В същото време народните представители се тюхкаха, че нямало пари за майките, децата, болните, инвалидите… Ами няма, как да има? То да не са само колите?

Според българските чорбаджии, когато влак дерайлира, заради откраднати болтове, е тероризъм. Обаче, когато държавата е катастрофирала, заради откраднати заводи, фабрики, гори, земи, плажове, подземни богатства… било преход към демокрация! Яко, нали?

„Лукойл” пак са на загуба. От 2007 г. не са плащали данък печалба. Рафинерия, работеща вече 7 години на загуба!?!? Да ги ожали човек. Енерго-разпределителните дружества, и те горките, толкова много консултантски договори и договори за „външни” услуги сключват, че като дойде време да плащат данъци, и те милите все нямат печалби. Затова непрекъснато се молят да ни вдигнат цените на тока. Живи да ги оплачеш.

Като стана дума за данъци, се сетих за един от любимите ми членове. Според чл.255 от Наказателния кодекс, който избегне установяване или плащане на данъчни задължения в големи размери, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години. А когато са в особено големи размери – от 3 до 8 години. Мъка! Вальо Златев и шефовете на ЕРП-тата – в затвора за 8 години. Ох! И не само те. Министерството на „правосъдието” има неплатени данъци за над 5 млн. лв.! Това вече си е чисто садо-мазо! Как да лишиш от свобода Министъра на „правосъдието”? Парламентът, полицията и още един куп министерства дължат милиони за данък смет! Странно… Или не ги е страх от члена 255, или напротив – даже му се радват. Но за съжаление няма кой да им го приложи.

Както знаете, в порно продукциите няма много приказки. Диалозите са рядкост. Повече се набляга на екшъна и диафрагменото дишане. Въпреки това бият на уши две култови реплики: „Ако трябва да съм честен…” и „Ако трябва да съм искрен…”. Това са любимите фрази на надуваемите кукли, набедени за български политици, от които настръхвам. Ама как така „ако трябва”? Излиза, че са „честни” и „искрени” само от време на време, и то по принуда. Потресен съм! Аз пък си мислех, че винаги свършват наистина. А то какво излиза? Симулират ни оргазми по телевизорите. Срамота.

В резултат от палуването на перверзниците-бейове, 1 700 000 простосмъртни български граждани „живеят” с недоходи, по-малки от прага на бедността – 212 лв. на месец. И това се случва сега – през 2014 г., в царството на благоденствието ЕС. Факт, достоен за титлата „9-то чудо на света”. Ясно, че няма как със 108 евро месечно да платиш ток, вода, парно, храна, лекарства, транспорт… На този фон Станишев, Борисов, Доган, Сидеров, Костов, Сакснезнамкойси, Златев, Гергов, Минев, Божков, Цацаров, Велчев… накратко всички, които оправяха българския народ през последните 25 години, живеят в лукс, тънат в охолство и не знаят къде да си заврат награбеното. Е, това ако не е дефиниция за перверзно, не знам кое е? Докато едни умират от глад, други „умират” от преяждане с откраднатото от оправените български граждани.

 

Ивайло Зартов,

24 юли 2014 г.