2024-03-29

6 thoughts on “Станишев и Бареков – в Комисията по промишленост и енергетика на ЕП

  1. Любо, аз се опитах да кажа, че повече доверие от Бареков ми вдъхва Джамбазки. Не ми обяснявай, моля, елементарни неща, кой от коя партия и коалиция е. Защото ВМРО само нямаше да събере достатъчно гласове да вкара евродепутат, и ако не бяха парите на Цветан Василев и гоьонсуратлъка на Бареков да обяснява на българските граждани, че е поредният спасител, и човек като Ангел Джамбазки – който, пак казвам, ми е доста по-симпатичен от Бареков, нямаше въобще да стане евродепутат.

  2. Марияна, Джамбазки не е станал евродепутат от името на партията на Бареков, ами от името на ВМРО, те просто бяха в коалиция (заедно със земеделския съюз). Джамбазки има какво да каже в ЕП, особено от името на българите в Македония. Що се отнася до Баречето : ще трябва да изтърсим и този срам, няма да ние за сефте.

  3. Успех на всички. Нека работят за българските интереси!

  4. Станишев няма да е за първи път в Европарламента и няма къде да ходи сега, малко тъжно стана в неговата партия, а Бареков не знам какво точно ще отстоява, защото той е комуфлажен политик, както беше и комуфлажен журналист. Може би дори за Джамбазки, който от неговата партия, на Бареков, стана евродепутат, може да се предположи, че има някаква искреност в себе си, но за Бареков – едва ли. Той каза разбира се и верни неща, освен разни изхвърляния, в дългата си предизборна кампания, финансирана от една небеизвестна банка, и може би и заради тях имаше достатъчно хора, които го избраха, но се съмнявам, че Бареков е в състояние да удовлетвори техните очаквания.

  5. Бареков успя да се наложи като политик в Европа! Ще успее да отстоява правата на българите в Евро парламента.

  6. Зара е хвърлен! Дано успеят да ни измъкнат от тресавището в което ни натикаха Бойко И Станиша

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *