2024-04-23

8 thoughts on “Нов начин за изпращане на парични преводи в България

  1. Здарвей KLM,

    Процентът е според договора ти с банката. Трябва да се обадиш в банката ти и да питаш, дали има изобщо такова нещо, защото доста банки в САЩ просто спазват курса на деня без да слагат така наречената комисионна за обмяна.

    За съжаление не съм с интернет банкиране и не мога да погледна някое извлечени, а и не се бях замислял дали при мен са направили нещо такова, но според наличността ми не откривам такъв процент…

  2. Napisali ste:

    Възможно е банката издател на твоята дебитна/кредитна карта да начисли собствени такси (например ако картата е издадена от финансова институция извън България, същата може да начисли такса или комисиона при конвертирането на чужда валута).

    Kolko e tozi %?

  3. Maria, парите ги изпратих от Маями,но не мисля,че има някакво значение,след като става от компютъра.За скорост на трансфера – мога да потвърдя,че пристигат на следващия ден. Другата седмица ще пробвам пак,но този път мина без забележки.

  4. Maria, аз изпратих тестови 50 лв. от САЩ в неделя и след скайп разговор днес ми казаха, че са ги взели и изхарчили вече. Ще пробвам още веднъж с по-малко пари, но първият път мина добре.

  5. Milene, ot къде я тества? Аз съм в Монако, но бих предпочела да изчакам за сега докато получа достатъчно отзиви.

  6. Здравейте, Милен
    Много се радваме че, услугата Ви харесва!

    Ако имате някакви въпроси или съвети как може да подобрим услугата можете да се свържете с нас по всяко време, като ни пишете на имейл адрес: [email protected]

    Благодарим Ви, че ползвате нашата услуга!
    🙂

  7. A дали американските банки ще са съгласни да ги заобиколят паричните потоци 🙂

  8. Тествах услугата с минимална поръчка и мога да потвърдя,че действително работи – адресатът си получи парите по ваучер още на следващия ден,без да плаща каквото и да е. Доволен съм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *