2024-03-28

1 thought on “Изборите в България ще са на 5 октомври

  1. И един коментар:

    Айше Сали: Курбан за изборите и за българския народ

    Случайно ли избраха видните ни политици, обитаващи парламента, датата 5 октомври за предсрочни избори. Разбира се, че не!

    Свикнали да бъдат далновидни, винаги, когато става дума за тях, те са предвидливи и този път – за да удължат предстоя си във властта, и то тъкмо когато си помислихме, че началото на края за политическия модел на прехода започна.

    И в тези избори губеща страна няма да има. Освен, че през нощта на 5 октомври всички ще са гордо спечелили по своя начин, те ще спечелят и от любовта, и от омразата – и от ДПС, и от анти-ДПС говоренето.

    Освен избори, на 5 октомври, е и вторият ден на най-светлия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Дни преди това ще тече лицемерната предизборна кампания. ГЕРБ ще говорят за лошите от ДПС, БСП ще хвърлят кал по доскорошното си коалиционно другарче и ще се заричат, че „повече няма да си играят с него“. Волен ще обяснява как не е присъствал при определянето на датата и всички освен него са маскари, а Местан? Местан ще разказва за митологемите около ДПС, ще говори за езика на омразата, ще представя тезите си за толерантната кампания на движението, етническия модел и както днес обясняваше, че трябва да се съхрани банковата стабилност, сякаш не знае КОЙ? я клати, така ще разказва и за накърнените права и свободи и онази държава, която за всичко е виновна и не се грижи за интеграцията. Сякаш онази същата държава не е управлявана от тях няколко мандата.

    Техниката е една и съща – докато анти-ДПС пропагандата върви, към България ще вървят и автобусите от Турция. Уж за празника, за роднините, ама и за изборите. Затова на 5 октомври освен курбана за Байрама, ще пожертваме за пореден път и българския народ. А предвидливите ни политици – пак ще са доволни от предварително договорените политически ходове, които им гарантират оцеляване в задкулисни коалиции. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *