2024-04-23

1 thought on “Двубои САЩ – България в Чикаго

  1. Здравей,

    Първо успех на нашия отбор!

    След това идва фраза използвана от всеки българин, дръзнал да пише или коментира своята татковина, а именно „типично по български“…. да ние сме шумни, да ние дигаме олелия, псуваме съдията, псуваме нашите играчи, псуваме общо взето всичко и всеки! Но нека не забраввяме, че в настоящата ни култура „псуването“ си е част от език и общуването ни.

    Освен това ще Ви помоля да престанем с това как сме се излагали и какво мислила Велика Америка за Малка България! Много се вживявате и много навътре се опитвате да вземете нещата и най-важното прави се паралел между две различни по природа неща – бурната подкрепа с чиято помощ отборът ни е победил САЩ на волейбол, което е част от спорта и е неделима такава, с дребните човешки емоции, които Ние вмъкваме та да се намираме на приказка и поне за малко да се чувстваме властелини и посветени в обкръжаващия ни свят!

    Така че, пейте, псувайте та нали сме свободни граждани на света!

    П.С.

    Сигурно предполагате, че около 70% от нас (б.а. дет живеем у България все още) мразим Америка и американците, така че ги бийте и псувайте и за нас (опит за българска шега не се впрягайте не съм гражданин, пълен селтак съм си)

    Поздрави от дъждовна София 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *