2024-03-29

3 thoughts on “Как ЦИК „отговаря“ на сигнали и писма

  1. Г-жо Пелова, представете си, че живеете във висок блок и някой анонимен ви е оставил бележка, че асансьорът с който пътувате вие и вашите деца е повреден и трябва да не се качвате на него преди да го провери техник. Дали ще обърнете внимание на бележката му или няма защото не си е написал ЕГН и ще оставите децата ви да се спуснат с асансьора? Вероятно ще я вземете в предвид, нали? А на този асансьор ще се качат само вашите две деца, а не минимум 6000 000 граждани, което изисква още по-голямо внимание.

  2. Сигналите не са анонимни, г-жо Пелова. И са били заведени, както се вижда от стенограмите, с входящи номера в деловодството на комисията.

    Има български граждани в страната и в чужбина, които може да не са знаели, че трябва да си напишат трите имена и ЕГН-та, за да отговори някой на техните сигнали и писма. Освен това колко според вас са българските граждани, които имат електронен подпис, и само тези ли, които имат такъв подпис, трябва да имат правото да изпращат писма и сигнали до съответната институция?

  3. АКО ЦЯЛАТА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ СЕ ВКЛЮЧИ ЗА КОНТАКТ С ЦИК /ДОРИ И НА ТОЗИ САЙТ/ИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК-СТРАНИЦАТА НА ЦИК , ЗА ДА СЕ ОТГОВОРИ ДЕЙСТВИТЕЛНО НА ПИСМО ИЛИ ИНТЕРЕСУВАЩ ГРАЖДАНИН ВЪПРОС ЩЕШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПОЛЗА, СПОРЕД МЕН.ТАКА КАТО ЧЕ ЛИ ИМА ПРОСТО ТЕНДЕНЦИОЗНОСТ И ИЗКАРВАНЕ НА ВЪПРОСИ ИЗВЪН КОНТЕКСТ И ИЗВЪН ОБЕМА ОТ ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО АЗ, ЛИЧНО ПО ПОДОБЕН ВЪПРОС СЕ ЗАПОЗНАХ ПРОСТО ОТВАРЯЙКИ СТРАНИЦАТА НА ЦИК.МИСЪЛТА МИ Е В ПРОСЛОВУТИТЕ ЗЛОБА И НЕГАТИВНОСТ, А НЕ РЕАЛНО, КАСАЕЩО ПО-ГОЛЯМ БРОЙ ГРАЖДАНИ ПИСМО И ОТГОВОР.БЕЗ ДА СЪМ АДВОКАТ НА ЦИК, ЩЕ КАЖА, ЧЕ КОГАТО СЕ УПРАВЛЯВА ПРОЦЕС , КОЙТО КАСАЕ МИНИМУМ 6000 000 ГРАЖДАНИ , НЕ МОЖЕ ЦЯЛАТА ЦИК ДА СЕ ЗАНИМАВА С АНОНИМЕН/ВИДНО ОТ ПУБЛИКУВАНОТО/СИГНАЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *